Ja raczej straciłam już nadzieje . Progesteron powinien być ok 25 , przy 11 to nie ma szans na zagnieżdżenie .I podskoczył Ci ?
reklama
Trafilam na wspaniałego lekarza oraz tym razem przygotowałam się lepiej tzn suplementowalam się różnymi witaminami i myślę że wszystko miało wplywTeraz prosimy o odpowiedz jak to zrobiłaś ?
A u kogo i gdzie się leczysz ?Trafilam na wspaniałego lekarza oraz tym razem przygotowałam się lepiej tzn suplementowalam się różnymi witaminami i myślę że wszystko miało wplyw
TakI podskoczył Ci ?
Myśle ze u mnie nic z tego nie wyjdzie , napisałam do ginekologa zobaczę co odp
A sprawdzę zaraz bo to dawno byloWydaje mi się, że na leki to już za późno. Ale widziałam, że ten sildenafil jest w lekach bez receptę na erekcję dla mężczyzn i normalnie dziewczyny dowcipnie biorą więc też wezmę [emoji846] już i tak nie zaszkodzi. Ile go brałaś?
1/4tab co 6 h vizarsin. Niestety nie wiem jaka gramatura. Dopochwowo, ale ja miałam to przed inseminacja a nie przed transferem.A sprawdzę zaraz bo to dawno bylo
Dr Olaf Lindert klinika Bocian w Katowicach wspaniały lekarzA u kogo i gdzie się leczysz ?
Sherlook
Fanka BB :)
Dzięki on ma większą gramaturę niż te bez recepty. Ale dziewczyny biorą też 1/4 tylko co 4h. Zobaczymy czy zadziała [emoji16] A jak nie to już się nastawiłam na marzec, chyba że uda mi się siłą woli zablokować owu[emoji1787]1/4tab co 6 h vizarsin. Niestety nie wiem jaka gramatura. Dopochwowo, ale ja miałam to przed inseminacja a nie przed transferem.
reklama
Magda 1234
Fanka BB :)
Może po prostu rozlegurolowalas cykl bo brałaś tabletki potem nie ...nie wiem czy to dobry pomysł brać samemu tabletki skoro twój organizm nie jest na to gotowy w tym cyklu..wiem że czekasz długim i że masz ostatnio pod górkę ..ale czasami trzeba poczekać ,,koszt transferu leków też jest nie mały a lekarz gdyby widział sens sam by ci dal leki no ta mi się wydaje ...ale zrobisz jak uważaszJuż wracam do domu. Chyba nic z tego z tym cyklu. Dopiero 8 dc a pęcherzyk aż 20 mma endometrium tylko 6mm. Więc jak mi się szybko pik zrobi to endo nie da rady. Aż mi się nie chce wierzyć. W życiu tak nie miałam. Mówiłam pechObstawiam owu za dwa dni. Od 2 lat monitoruje owulację i takie rzeczy to mi się nie zdarzyły.
Co mogę jeść żeby to moje endometrium w dwa dni podrosło??
Dzięki on ma większą gramaturę niż te bez recepty. Ale dziewczyny biorą też 1/4 tylko co 4h. Zobaczymy czy zadziała [emoji16] A jak nie to już się nastawiłam na marzec, chyba że uda mi się siłą woli zablokować owu[emoji1787]
Podziel się: