reklama
eij
Fanka BB :)
Ja nie miałam takich zaleceń.Hej!! Dziewczyny czy przed transferem dieta wysokobiałkowa powinna być ?
eij
Fanka BB :)
Jadłam natomiast dużo białka w trakcie stymulacji żeby zminimalizować ryzyko hiperkiJa nie miałam takich zaleceń.
Raczej dużo kwasów nienasyconych, bo działają p/zapalnieHej!! Dziewczyny czy przed transferem dieta wysokobiałkowa powinna być ?
Tak, powinna być, miałam tak w zaleceniach, gdyż endometrium czynnościowe składa się m. in z białka. Także wcinaj jak najwięcej.Hej!! Dziewczyny czy przed transferem dieta wysokobiałkowa powinna być ?
pięknieDziewczyny wracam od lekarza, dzieciaczki mają po 1.5 kg lekarka mówi że mało prawdopodobne jest że się obrócą więc wstępny plan taki że 6 kwietnia idę na oddział a 12 kwietnia cesarka
Pracuje jako pielęgniarka , już nawet pije nutridrinki białkowe w szpitaluTak, powinna być, miałam tak w zaleceniach, gdyż endometrium czynnościowe składa się m. in z białka. Także wcinaj jak najwięcej.
To zależy, jesteś przed transferem? Ja raz miałam przed transferem 0.84, czyli wartość graniczna, już trochę za wysoka. Lekarz kazał powtórzyć, mówił, że jajniki pulsacyjnie wyrzucają ten hormon i następna wartość może być totalnie odmienna,oby nie wyższa gdyż transfer byłby odwołany. Kolejne badanie wykazało wartość 0.1, z takim wynikiem podeszłam do transferu.Dziewczyny progresyeron 0.93 to mały?
reklama
W sobotę punkcja. Kazał zrobić lekarz i jak by był okej to miałby transfer. Jutro zadzwonię do kliniki i zobaczymy. DziękujęTo zależy, jesteś przed transferem? Ja raz miałam przed transferem 0.84, czyli wartość graniczna, już trochę za wysoka. Lekarz kazał powtórzyć, mówił, że jajniki pulsacyjnie wyrzucają ten hormon i następna wartość może być totalnie odmienna,oby nie wyższa gdyż transfer byłby odwołany. Kolejne badanie wykazało wartość 0.1, z takim wynikiem podeszłam do transferu.
Podziel się: