reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A mogę zapytać na jakiej stymulacji byłaś? Mi proponuję agresywną
Teraz przy drugim transferze brałam:
3x1 estrofen, 2 x dziennie po 4 Tabletki utrogestan, zastrzyki raz dziennie clexane, acard 1 dziennie, panawit, d3. Uważam że tez dużo ale ja miałam progesteron niski na początku, jak wczoraj badałam to wyszedł 7.74. Niemasz co się sugerować moimi lekami bo każdy jest indywidualnie diagnozowany i indywidualnie dobierane leki.
Ja np. do punkcji miałam dużo zastrzyków bo u mnie owulacje szlak trafił po prostu nie występowała, na pierwszej wizycie dostałam juz ze 4 zastrzyki na wywołanie owulacji a do domu jeszcze ze 4 zeby samemu robić. I się udało miałam 8 pęcherzyków gdzie lekarz stwierdził że jak na mój wiek to bardzo ładnie, I 4 z nich ślicznie się zapłodniły 😊. Zostały mi dwa na zimowisku więc dzis juz myślę co dalej robić i jak zeby te dwa były ze mną na stałe na 9 miesięcy 😁

reklama
Teraz przy drugim transferze brałam:
3x1 estrofen, 2 x dziennie po 4 Tabletki utrogestan, zastrzyki raz dziennie clexane, acard 1 dziennie, panawit, d3. Uważam że tez dużo ale ja miałam progesteron niski na początku, jak wczoraj badałam to wyszedł 7.74. Niemasz co się sugerować moimi lekami bo każdy jest indywidualnie diagnozowany i indywidualnie dobierane leki.
Ja np. do punkcji miałam dużo zastrzyków bo u mnie owulacje szlak trafił po prostu nie występowała, na pierwszej wizycie dostałam juz ze 4 zastrzyki na wywołanie owulacji a do domu jeszcze ze 4 zeby samemu robić. I się udało miałam 8 pęcherzyków gdzie lekarz stwierdził że jak na mój wiek to bardzo ładnie, I 4 z nich ślicznie się zapłodniły 😊. Zostały mi dwa na zimowisku więc dzis juz myślę co dalej robić i jak zeby te dwa były ze mną na stałe na 9 miesięcy 😁
Rozumiem. Zobaczymy co będzie u mnie. Strasznie się boję kolejnej porazki😢ale póki się walczy jest nadzieja.

Wróciłam 🙂🙂 endo jeszcze małe ale to dopiero 8dc. Dostałam kolejny estrofem. Czyli 3 razy 1. I mam brać dopochwowo. W środę 02.02.2022 kolejna wizyta. Pytałam o to moje samopoczucie, to może być przez te tabsy. Jakby co następna stymulacja na naturalnym. A dziewczyny czy mąż musi byc podczas transferu?? Zapomniałam spytać 🙈 Boimy się, że mój w końcu wyląduje w kwarantannie. Ma 6 osób w pokoju to kiedyś i na niego trafi. Ja na szczęście mam teraz zmiany, więc mi to nie grozi.

Wróciłam 🙂🙂 endo jeszcze małe ale to dopiero 8dc. Dostałam kolejny estrofem. Czyli 3 razy 1. I mam brać dopochwowo. W środę 02.02.2022 kolejna wizyta. Pytałam o to moje samopoczucie, to może być przez te tabsy. Jakby co następna stymulacja na naturalnym. A dziewczyny czy mąż musi byc podczas transferu?? Zapomniałam spytać 🙈 Boimy się, że mój w końcu wyląduje w kwarantannie. Ma 6 osób w pokoju to kiedyś i na niego trafi. Ja na szczęście mam teraz zmiany, więc mi to nie grozi.
Mój musiał być, podpisywaliśmy dokumenty ;)

Bardzo fajnie, czyli jednak naturalny wchodzi w grę :)
Sle trzymamy kciuki aby nie był potrzebny :)

A ile miało dzisiaj Twoje endo? Ja póki co Estrofem 2x1 dopochwowo.
U nas na transferze mogę być sama, bo dokumenty podpisaliśmy na ostatniej wizycie.
Będziesz przed transferem miała jeszcze badaną czystość pochwy ?

reklama
A ile miało dzisiaj Twoje endo? Ja póki co Estrofem 2x1 dopochwowo.
U nas na transferze mogę być sama, bo dokumenty podpisaliśmy na ostatniej wizycie.
Będziesz przed transferem miała jeszcze badaną czystość pochwy ?
Nie wiem 🙈 mówił, że małe. Tak się zastanawiam czy tych dokumentów nie da się podpisać wcześniej. Czystości ani nic mi nie kazał robić na tą chwilę. Nie wiem jak będzie potem.

Do góry