Hankaa
Fanka BB :)
No właśnie.. ja już kilka razy powiedziałam że jeśli mają ochotę to niech sobie kolejne zrobią a nami się nie interesują i wielka obraza.. ogólnie ludzie często nie zastanawiają się co mówią, że mogą kogoś urazić.. np jak poroniłam usłyszałam że dobrze że na takim etapie a nie później.. no ku... Bez względu jaki etap to jest cholernie bolesne tym bardziej że nie przyszło łatwo.. ja długo, bardzo długo kryłam że mamy ten problem, dusiłam się w sobie na każdej imprezie rodzinnej, robiłam dobrą minę do złej gry a jak tylko wsiadałam do samochodu to wyłam i nie mogłam się ogarnąć... Sporo pomogło mi to że powiedziałam rodzicom, teściom i siostrze... Tylko teraz kiedy udało się i jestem w ciąży, boje się że znów coś pójdzie nie tak, wszyscy którzy wiedzą to się boją i nie chcą nawet pogratulować co rozumiem.. po prostu kiedyś dawno temu nie tak sobie to wszystko wyobrażałam. Ale jesteśmy silne kobiety!!! Przetrwamy wszystko i wszystkich!!Dokładnie wiem co to znaczy odpuść wyluzuj albo kiedy wreszcie Wy....też mnie szlak trafia,,Ci co nie są w temacie nie mają pojęcia co znaczy walka, co my przeżywamy ,,ile to nas kosztuje..jeszcze jak nie miałam swojej Wiki to święta uroczystości były dla mnie koszmarem i ten tekst na co Wy czekajcie ...już dawno powinno coś być...albo głupie teksty kolegów..jak mąż nie może to my pomożemy....