reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie też się trochę zdziwiłam ale widocznie coś tu ze sobą nie gra skoro po 5 ciążach allo jest 0.
Tak mam konsultacje na koniec miesiąca, ciekawa jestem co nam zaleci.
U mnie też wyszło 0 mimo pustego jaja o 2 biochemicznych ... Na razie nie zdecydowałam się na szczepienia... Wiele opinii słyszałam i niekiedy dziewczyny nawet po 2 ciążach mają 0... Nie wiem o co chodzi....

reklama
U mnie też wyszło 0 mimo pustego jaja o 2 biochemicznych ... Na razie nie zdecydowałam się na szczepienia... Wiele opinii słyszałam i niekiedy dziewczyny nawet po 2 ciążach mają 0... Nie wiem o co chodzi....
Kurde ciężki temat z tymi wszystkimi badaniami buu 🥺 ja robię bo po nieudanym transferze Paśnik kazał zrobić. Zobaczymy jak to wyjdzie. No a te szczepienia to ktoś może opowiedzieć jaki koszt i jak to wygląda wtedy?

Kurde ciężki temat z tymi wszystkimi badaniami buu 🥺 ja robię bo po nieudanym transferze Paśnik kazał zrobić. Zobaczymy jak to wyjdzie. No a te szczepienia to ktoś może opowiedzieć jaki koszt i jak to wygląda wtedy?
Koszt około 800 zł do 1000 za jedno szczepienie, potrzebne są przeważnie 3.... Co trzy tygodnie jedno

No właśnie też się trochę zdziwiłam ale widocznie coś tu ze sobą nie gra skoro po 5 ciążach allo jest 0.
Tak mam konsultacje na koniec miesiąca, ciekawa jestem co nam zaleci.
Myślę, że szczepienia. Lekami już byłaś obstawiona i nie za bardzo pomogło, więc chyba zostało tylko to.
Najważniejsze, by udało się znaleźć i wyeliminować przyczynę.

Szczepienie z krwi męża 760 Pln.
Rano mąż oddaje krew, potem szczepienie około godziny 14,15 w ten sam dzień.
Szczepienia w odległości 2, 3 tygodni. Przeważ się 3 potem kontrola allo + inne badania.
I ewentualnie potem doszczepienie zależy od wyników.

Szczepienie z krwi męża 760 Pln.
Rano mąż oddaje krew, potem szczepienie około godziny 14,15 w ten sam dzień.
Szczepienia w odległości 2, 3 tygodni. Przeważ się 3 potem kontrola allo + inne badania.
I ewentualnie potem doszczepienie zależy od wyników.
Nie wiem o czym mówicie ale może to dobrze bo znaczy ze mnie nie dotyczy. Wasza wiedza jest imponująca

No u mnie po 5 ciążach też jest 0[emoji2368] muszę się uzbroić w cierpliwość bo dopiero na koniec miesiąca konsultacja.

Myślę, że szczepienia. Lekami już byłaś obstawiona i nie za bardzo pomogło, więc chyba zostało tylko to.
Najważniejsze, by udało się znaleźć i wyeliminować przyczynę.
Doktor mi jeszcze wspominał o jakiś sterydach ale nie wiem czy one są na Allo mlr.
Też się 'ciesze', że coś znaleźliśmy bo to pierwszy nasz wynik gdzie coś wyszło źle.

reklama
Do góry