reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
witaj Kochana 😍😍😍
Daliśmy sobie ostatnia szanse
Dwie stymulacje nie poszły niestety więc z ta obecna wiąże duże nadzieje
Jeśli nie wyjdzie mój czas walki o bycie mamą dobiegnie końca ….
A co u Ciebie ?

Oby tym razem szczęśliwie!!!🥰 Dawaj znać jak jajka produkujesz 🥚

Jaaaa 😔 poroniłam. Teraz chciałabym wrócić po kolejnego ❄️ Może w grudniu się uda.

Teoretycznie na USG i w badaniu ginekologicznym lekarz nic nie widzi nieprawidłowego.. zero krwawienia z macicy, ewidentne plamienia są ale nie widać źródła.. zastanawiam się jak mogłabym jeszcze podbić tego proga.. myślę też czy ten stres mi go nie obniża.. pragnienie dziecka i lęk przed kolejnym poronieniem jest po prostu silniejszy ode mnie..
Mogę tylko domyślać się jak bardzo się boisz 😔 ale póki co na USG wszystko w porządku, a progesteron wydziela się skokowo więc tak naprawdę w ciągu dnia możesz mieć 3 różne wartości. Ja brałam kosmiczne dawki proga bo 1200 dziennie a szału też nie było bo jak badałam to najwięcej miałam 24 a tak to ok 18. Lekarz mówił że ważne że jest powyżej 10.

A ja sobie wkręcam ciążę bliźniaczą [emoji23]
No bo jak patrzę na zdj pojedynczej to są 2 kropki (zarodek i pęcherzyk żółtkowy) a ja mam 3... Jakby bliźniaki jednojajowe... Czy to możliwe? Co myślicie? Zobacz załącznik 1331410

Na pewno by Ci gin powiedział. Ja miałam podejrzenie ciąży bliźniaczej. 🤪 Nie potwierdziło się przy serduszkowym.

reklama
Do góry