Długo cała procedura trwa, od przyjścia ? I w tym czasie przyszły tatuś oddaje nasienie ?Punkcja?
Przychodzisz do kliniki, pobierają krew, i szykują Cię do zabiegu.
Sam zabieg odbywa się w znieczuleniu ogólnym i trwa jakies 20/30 min Nic strasznego
reklama
Magdusia88
Fanka BB :)
Nie mam wskazań, ale mam poronienia w wywiadzie i ostatnia blastke i zero pieniędzy. Dziś byłam w Lidlu i mi karta nie przeszła, ale wstyd [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] weszłam na konto a tam kuwa 0,20 centow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Kobiety po poronieniach biorą w ciąży steryd nawet bez pełnej diagnostyki poronień nawykowych, steryd plus heparyna plus luteina żelazny zestaw, dlatego strasznie się waham. [emoji85]Nie bierz sterydów jak nie ma wskazań, sterydy to nic dobrego. Jak trzeba to trzeba, ale na wszelki wypadek bym nie brała. Może zbadaj nk maciczne?
W takiej sytuacji nie dziwie Ci się taki transfer ostatniej szansyNie mam wskazań, ale mam poronienia w wywiadzie i ostatnia blastke i zero pieniędzy. Dziś byłam w Lidlu i mi karta nie przeszła, ale wstyd [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] weszłam na konto a tam kuwa 0,20 centow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Kobiety po poronieniach biorą w ciąży steryd nawet bez pełnej diagnostyki poronień nawykowych, steryd plus heparyna plus luteina żelazny zestaw, dlatego strasznie się waham. [emoji85]
Juhu! No to elegancki sobie prezent zrobiłaś. Zestaw zastrzyków! Fantastycznie że to tak dobrze znosisz. A ile jajek było z pierwszej?Z racji tego, że jutro kończę 40to nie było na co czekać. Ja przy pierwszej sytuacji miałam tylko na początku silne bóle głowy, nic więcej. Teraz na tej drugiej, 1 dzień silnej migreny i od 2 dni pobolewa mnie brzuch ( jak na okres ) , więc poza męczącymi dojazdami do kliniki co drugi dzień , wszystko jest normalne
Słuchaj nie załamuj się. Nam wyszła fragmentacja 48 w pierwszym badaniu po tym jak się wzięliśmy za mojego spadła do 26 po 3 miesiącach teraz już nie badaliśmy ale fragmentację też się da poprawić.Plan jest teraz taki, że chcemy poznać przyczynę obumierania zarodków. W 3 dobie wszystkie miały najwyższą ocenę, a później… Mąż zrobił fragmentację DNA, czekamy na wyniki i 9.11 jesteśmy umówieni z embriologiem. U nas jest problem z nasieniem ale podobno jest duża ilość i jest z czego wybierać. Podobno… wiecie po inseminacji to in vitro było wielką nadzieją… ja już nie mam tak, że łudzę się objawami, już jestem na etapie konkretów i działania, ale ryczę tak samo
zostało nam 8 komórek, ale w pierwszej kolejności chcemy porozmawiać z embriologiem.
No i właśnie to jest coś co mnie wkurza nie dość że jest pod górkę z ciążą to są takie ceny że ludzi nie stać na starania...Nie mam wskazań, ale mam poronienia w wywiadzie i ostatnia blastke i zero pieniędzy. Dziś byłam w Lidlu i mi karta nie przeszła, ale wstyd [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] weszłam na konto a tam kuwa 0,20 centow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Kobiety po poronieniach biorą w ciąży steryd nawet bez pełnej diagnostyki poronień nawykowych, steryd plus heparyna plus luteina żelazny zestaw, dlatego strasznie się waham. [emoji85]
W pierwszej na USG jajek było 8, a ostatecznie otrzymaniu 7 cumulusów . Po dzisiejszym USG jest 19 jajekJuhu! No to elegancki sobie prezent zrobiłaś. Zestaw zastrzyków! Fantastycznie że to tak dobrze znosisz. A ile jajek było z pierwszej?
reklama
No to wspaniale! Życzę zatem dużego sukcesu! Fajnie to wygląda na dzień dzisiejszy tylko się cieszyć.W pierwszej na USG jajek było 8, a ostatecznie otrzymaniu 7 cumulusów . Po dzisiejszym USG jest 19 jajek
Podziel się: