reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mój Endo powiedział wprost żeby się nie szczepić skoro się teraz staram.. ja nie jestem anty. Każdy ma swój rozum i za siebie odpowiada.. przecież tak na prawdę jest tyle za ile przeciw.. nic nie jest jasne..
Myślę, że endokrynolodzy mają małą wiedzę na ten temat jednak ;) ja się zaszczepiłam przed i jest okej także wiesz, lepiej być zaszczepionym moim zdaniem bo chociaż nie miałam problemów w klinice i nie musiałam płacić za testy

U nas też lekarz mi kazał się mężowi szczepić ze względu na kiepskie nasienie i też się martwię jak to będzie a to dziadostwo się nowy rozkręca kurcze. A czemu mąż na kwarantannie? Miał z kimś styczność?
Niestety w poniedziałek koleżanka przyszła do jego pracy zdrowa jak rydz. We wtorek poszla na zwolnienie na synka, bo był chory i dzis też zaczęła mieć objawy i zrobiła test[emoji20] niby minęło 4 dni ale u nich w zakładzie pracy pewnie to zgłoszą.
Mój Endo powiedział wprost żeby się nie szczepić skoro się teraz staram.. ja nie jestem anty. Każdy ma swój rozum i za siebie odpowiada.. przecież tak na prawdę jest tyle za ile przeciw.. nic nie jest jasne..
Mi mój ginekolog też powiedział, żeby się nie szczepić. Mój mąż pewnie się zaszczepi jak zajdę w ciążę.

Moja ukochana ciocia 2 tygodnie po szczepieniu zemdlała płytki 10 tyś. Diagnoza białaczka wczesne stadium. Tydzień przed szczepieniem zrobila wszystkie wyniki były idealne. Nie twierdzę że szczepienie było bezpośrednią przyczyną tym bardziej, że sama kazałam jej iść, ale teraz mam wyrzuty, że może coś przyspieszyło. Ale z drugiej strony może dzięki niemu choroba została szybciej wykryta.

Myślę, że endokrynolodzy mają małą wiedzę na ten temat jednak ;) ja się zaszczepiłam przed i jest okej także wiesz, lepiej być zaszczepionym moim zdaniem bo chociaż nie miałam problemów w klinice i nie musiałam płacić za testy
Ile ludzi tyle opinii :) ja oczywiście tego nie neguje :) jeśli ktoś chce i może to jak najbardziej może się szczepić.. sama nie wiem co będzie dalej i czy tego nie zrobię, różnie może być :) każdy odpowiada za siebie

Boże jak mnie już te teksty nt. szczepień 🤬🤬🤬 Każdy robi co uważa za słuszne i nic nikomu do tego.

Np. taki Izrael. Jest tam już prawie cały zaszczepiony a covid i tak szaleje...

Chciałaś. Zaszczepiłaś się. Super. Daj spokój nieszczepionym.
Hamuj wrotki koleżanko 😂 to moje zdanie, wiem jak funkcjonują kliniki i po prostu chodzi mi tylko o to, że w aspekcie in vitro i covida lepiej być zaszczepionym bo można sobie tylko przedłużyć wszystko. Nie obchodzi mnie Izrael czy Afryka 😂 mówiłam w tej konkretnej sytuacji także wiesz, niepotrzebnie się denerwujesz 😂😂❤️

Hamuj wrotki koleżanko 😂 to moje zdanie, wiem jak funkcjonują kliniki i po prostu chodzi mi tylko o to, że w aspekcie in vitro i covida lepiej być zaszczepionym bo można sobie tylko przedłużyć wszystko. Nie obchodzi mnie Izrael czy Afryka 😂 mówiłam w tej konkretnej sytuacji także wiesz, niepotrzebnie się denerwujesz 😂😂❤️
Ja chodzę/ chodziłam do dwóch klinik i nigdy nie miałam żadnego problemu przez to, że nie przyjęłam preparatu na cov id ..

reklama
Do góry