reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej Kobietki, czy któraś może mi odpowiedzieć po co właściwie bierze się tabletki anty przed procedura? Czekam na @ aby zacząć je brać bo tak przepisał lekarz i pewnie wtedy 1 monitoring.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, aby były pozytywne! 👍🏼😊

reklama
Hej Kobietki, czy któraś może mi odpowiedzieć po co właściwie bierze się tabletki anty przed procedura? Czekam na @ aby zacząć je brać bo tak przepisał lekarz i pewnie wtedy 1 monitoring.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, aby były pozytywne! 👍🏼😊
Mój lekarz mówi, że anty są po to aby zmniejszyć ryzyko powstawania torbieli i żeby jajniki lepiej pracowały, lepiej dojrzewały komórki

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, aby były pozytywne! [emoji1360][emoji4]
Pobudza jajniki. Bo da uśpione tabsmi i po ich odstawieniu powinny lepiej zareagować.
Albo jak masz endomende to tabletki ja wyciszaja.

Jak się blastka zagnieździła to myślę, że nic się nie stanie. Sama po transferze wpadłam w lekki szał, bo pies mi zwiał i z przerażeniem go szukałam, mało tego biegałam 😂
Ja nie wiem co mi jest.....😳😳😳😳To chyba tych hormonów przesyt bo normalnie nie panuję nad sobą 🥺Ale trwało to wszytsko chyba że 3 minuty i szybko się uspokoiłam i teraz już się cieszę dobrym humorem i synek ze mną również 🤪No nie potrzebnie wybuchłam mogłam inaczej zareagować. Ja miałam zarodek 3 dniowy. W nocy mnie obudziło silne kłucie z jednej strony tak jakby wiercenie i zaczęły mnie boleć piersi od rana. No muszę być dobrej myśli bo nic już nie poradzę na to.

Cuoteczki kochane,u nas klamka zapadla[emoji3]cc mamy 30 sierpnia,dzidziol ma 3 kg ,wedlug USG w szpitalu ,wiec pewno 2,5 .Ostatnio sie tez pierdalneli o pol kg.Cc mi robia w 39+6 tg.Obym dotrwala[emoji6]
Dziekuje Wam za kciuki i dobre mysli[emoji173]
Prezent na nowy rok szkolny [emoji16][emoji16]
Bedziemy trzymac kciukasy.
Macie imie?[emoji3526]

Ja nie wiem co mi jest.....😳😳😳😳To chyba tych hormonów przesyt bo normalnie nie panuję nad sobą 🥺Ale trwało to wszytsko chyba że 3 minuty i szybko się uspokoiłam i teraz już się cieszę dobrym humorem i synek ze mną również 🤪No nie potrzebnie wybuchłam mogłam inaczej zareagować. Ja miałam zarodek 3 dniowy. W nocy mnie obudziło silne kłucie z jednej strony tak jakby wiercenie i zaczęły mnie boleć piersi od rana. No muszę być dobrej myśli bo nic już nie poradzę na to.
Eee tylko 3 minuty szału? 😂 U mnie więcej bo przynajmniej 10 minut, mój pies wyrwał za sarną i wleciał do lasu, co ja się go oszukałam 😂oczywiście to on znalazł mnie, nie ja jego 😛

Eee tylko 3 minuty szału? 😂 U mnie więcej bo przynajmniej 10 minut, mój pies wyrwał za sarną i wleciał do lasu, co ja się go oszukałam 😂oczywiście to on znalazł mnie, nie ja jego 😛
Dziękuję Ci bardzo ❤️Nie dość że poprawiłaś mi humor to jeszcze rozweseliłaś🤪🤪🤪Jak ma być ten Dzieciołek to będzie. Trza czekać ❤️

reklama
Do góry