reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej Kobietki, czy któraś może mi odpowiedzieć po co właściwie bierze się tabletki anty przed procedura? Czekam na @ aby zacząć je brać bo tak przepisał lekarz i pewnie wtedy 1 monitoring.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, aby były pozytywne! 👍🏼😊

reklama
Hej Kobietki, czy któraś może mi odpowiedzieć po co właściwie bierze się tabletki anty przed procedura? Czekam na @ aby zacząć je brać bo tak przepisał lekarz i pewnie wtedy 1 monitoring.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, aby były pozytywne! 👍🏼😊
Mój lekarz mówi, że anty są po to aby zmniejszyć ryzyko powstawania torbieli i żeby jajniki lepiej pracowały, lepiej dojrzewały komórki

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, aby były pozytywne! [emoji1360][emoji4]
Pobudza jajniki. Bo da uśpione tabsmi i po ich odstawieniu powinny lepiej zareagować.
Albo jak masz endomende to tabletki ja wyciszaja.

Jak się blastka zagnieździła to myślę, że nic się nie stanie. Sama po transferze wpadłam w lekki szał, bo pies mi zwiał i z przerażeniem go szukałam, mało tego biegałam 😂
Ja nie wiem co mi jest.....😳😳😳😳To chyba tych hormonów przesyt bo normalnie nie panuję nad sobą 🥺Ale trwało to wszytsko chyba że 3 minuty i szybko się uspokoiłam i teraz już się cieszę dobrym humorem i synek ze mną również 🤪No nie potrzebnie wybuchłam mogłam inaczej zareagować. Ja miałam zarodek 3 dniowy. W nocy mnie obudziło silne kłucie z jednej strony tak jakby wiercenie i zaczęły mnie boleć piersi od rana. No muszę być dobrej myśli bo nic już nie poradzę na to.

Cuoteczki kochane,u nas klamka zapadla[emoji3]cc mamy 30 sierpnia,dzidziol ma 3 kg ,wedlug USG w szpitalu ,wiec pewno 2,5 .Ostatnio sie tez pierdalneli o pol kg.Cc mi robia w 39+6 tg.Obym dotrwala[emoji6]
Dziekuje Wam za kciuki i dobre mysli[emoji173]
Prezent na nowy rok szkolny [emoji16][emoji16]
Bedziemy trzymac kciukasy.
Macie imie?[emoji3526]

Ja nie wiem co mi jest.....😳😳😳😳To chyba tych hormonów przesyt bo normalnie nie panuję nad sobą 🥺Ale trwało to wszytsko chyba że 3 minuty i szybko się uspokoiłam i teraz już się cieszę dobrym humorem i synek ze mną również 🤪No nie potrzebnie wybuchłam mogłam inaczej zareagować. Ja miałam zarodek 3 dniowy. W nocy mnie obudziło silne kłucie z jednej strony tak jakby wiercenie i zaczęły mnie boleć piersi od rana. No muszę być dobrej myśli bo nic już nie poradzę na to.
Eee tylko 3 minuty szału? 😂 U mnie więcej bo przynajmniej 10 minut, mój pies wyrwał za sarną i wleciał do lasu, co ja się go oszukałam 😂oczywiście to on znalazł mnie, nie ja jego 😛

Eee tylko 3 minuty szału? 😂 U mnie więcej bo przynajmniej 10 minut, mój pies wyrwał za sarną i wleciał do lasu, co ja się go oszukałam 😂oczywiście to on znalazł mnie, nie ja jego 😛
Dziękuję Ci bardzo ❤️Nie dość że poprawiłaś mi humor to jeszcze rozweseliłaś🤪🤪🤪Jak ma być ten Dzieciołek to będzie. Trza czekać ❤️

reklama
Do góry