reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No w każdym razie mi zapadły w głowę słowa embriologa że to blastka słaba, że źle rokuje, potem mi tu jeszcze jakaś dziewczyna napisala że w jej klinice takiej by nawet nie transferowali wiec naprawdę nie miałam nadziei. Próbowałam tez czytać na forach ale na tych polskich nie spotkalam ciąży z kategorii C. Na zagranicznych owszem. I mamy cud. Wierze, ze z nami zost
Była tutaj ciąża bliźniacza z zarodków z literką C...także ten:)

reklama
No w każdym razie mi zapadły w głowę słowa embriologa że to blastka słaba, że źle rokuje, potem mi tu jeszcze jakaś dziewczyna napisala że w jej klinice takiej by nawet nie transferowali wiec naprawdę nie miałam nadziei. Próbowałam tez czytać na forach ale na tych polskich nie spotkalam ciąży z kategorii C. Na zagranicznych owszem. I mamy cud. Wierze, ze z nami zostanie
U nas na forum są dwie pary bliźniaków z 3BC i 4BC :-) a spotkałam się tez z urodzeniem dzieciaczka z 4CC. To nie jest tak, ze nie mają szans:-) mają tylko mniejsze:-)

Nadrobilam Was, po estrofemie i progesteronoe jestem bardzo senna i nie mam na nic siły.
@fredka84 nadal trzymam mocno kciuki ✊✊✊
@Gonia 89 oby kroplówki przyniosły efekt✊✊✊
Dziewczyny ja teraz miałam podanego trzydniowca, a drugi zarodek, który był z nim mrożony na 1 słomce hodowali i dziś dzwonili, że mam blastke. Pani określiła pełna blastka aa więc chyba jest dobrze.

Niestety już nie da się nawet założyć szwu ratunkowego. Muszę czekać na zakończenie bo niestety przez nasz wspaniały PiS nie mogę otrzymać leków które przyspiesza zakończenie ciąży. Jestem wykończona psychicznie. Boje się pojsc nawet do toalety. Pielęgniarka powiedziała mi jak to wszystko może wyglądać 🥺

Nie jestem tu teraz aktywna zaglądam tylko czasem. Ale po przeczytaniu Twojej historii nie mogłam się nie odezwać. Tak bardzo jest mi przykro i ogromnie Ci współczuję tego co już przezylas i tego co przed Tobą. Mam tylko nadzieję i za to trzymam kciuki ze jeszcze masa pięknych chwil przed Tobą że może ten koszmar który teraz przeżywasz będzie jeszcze wstępem do ogromnej radości która jeszcze na Ciebie czeka.
Będę trzymać kciuki żeby to co nieuniknione stało się na tyle szybko żebyś mogła wrócić do walki mocniejsza i dużo silniejsza niż kiedykolwiek.
Niestety już nie da się nawet założyć szwu ratunkowego. Muszę czekać na zakończenie bo niestety przez nasz wspaniały PiS nie mogę otrzymać leków które przyspiesza zakończenie ciąży. Jestem wykończona psychicznie. Boje się pojsc nawet do toalety. Pielęgniarka powiedziała mi jak to wszystko może wyglądać [emoji3064]

Cześć cioteczki ❤️
jestem jeszcze baaaaardzo bardzo malutki mam ponad mm , mieszkam sobie w pięknym okrąglutkim 6cio mm. pęcherzyku umiejscowionym w macicy mamusi . Pani dr mówiła ze widac przebłyski pulsowania ale to dopiero początki i aby usłyszeć moje serduszko mamusia jeszcze troszkę poczeka 😍. Biedna mami się wzruszyła i poleciały łezki , łezki szczęścia . Piekne emocje ❤️

Załączniki

• 5946526A-5D82-4EE3-9E02-0982840635D7.jpeg
    5946526A-5D82-4EE3-9E02-0982840635D7.jpeg
    1,4 MB · Wyświetleń: 73
Cześć cioteczki ❤️
jestem jeszcze baaaaardzo bardzo malutki mam ponad mm , mieszkam sobie w pięknym okrąglutkim pęcherzyku umiejscowionym w macicy mamusi . Pani dr mówiła ze widac przebłyski pulsowania ale to dopiero początki i aby usłyszeć moje serduszko mamusia jeszcze troszkę poczeka 😍. Biedna mami się wzruszyła i poleciały łezki , łezki szczęścia . Piekne emocje ❤️
Super niech nadal wszystko dobrze będzie mamuśka ♥️

Ojej cudownie [emoji3531]
Cześć cioteczki [emoji3590]
jestem jeszcze baaaaardzo bardzo malutki mam ponad mm , mieszkam sobie w pięknym okrąglutkim 6cio mm. pęcherzyku umiejscowionym w macicy mamusi . Pani dr mówiła ze widac przebłyski pulsowania ale to dopiero początki i aby usłyszeć moje serduszko mamusia jeszcze troszkę poczeka [emoji7]. Biedna mami się wzruszyła i poleciały łezki , łezki szczęścia . Piekne emocje [emoji3590]

reklama
Cześć cioteczki ❤️
jestem jeszcze baaaaardzo bardzo malutki mam ponad mm , mieszkam sobie w pięknym okrąglutkim 6cio mm. pęcherzyku umiejscowionym w macicy mamusi . Pani dr mówiła ze widac przebłyski pulsowania ale to dopiero początki i aby usłyszeć moje serduszko mamusia jeszcze troszkę poczeka 😍. Biedna mami się wzruszyła i poleciały łezki , łezki szczęścia . Piekne emocje ❤️
Awww slodkie maleństwo! Cudownie cudownie i jeszcze raz cudownie, dbaj o siebie mamuś 🥰🥰🥰

Do góry