Ja 2017 byłam przez chwilę bardzo szczęśliwa podano mi 2 zarodki to było moje drugie podejście w 10 dniu zrobiłam beat HCG 569 ,77 .Pomyślałam ,że będę miała bliźniaki w 12 dniu 1086. Beta bardzo mocno przyrastała . Bliźniaków nie było to tzw . puste jajo. 7 tygodniu dostałam skierowanie do szpitala na wymuszenie poronienia. Bardzo duża beta nie zawsze okazuje się dobra.Witaj
reklama
olciak2689
Początkująca w BB
11 dpt - 33
14 dpt - 55
Biochemiczna??
Lekarz napisał że rośnie i to nawet nie najgorzej a mi się wydaje że przyrost nie jest prawidłowy...
14 dpt - 55
Biochemiczna??
Lekarz napisał że rośnie i to nawet nie najgorzej a mi się wydaje że przyrost nie jest prawidłowy...
Coffe18
Fanka BB :)
Twój przyrost to jakieś 40 % (72h) Większość kalkulatorów sugeruje nam ze w normie jest jeśli Beta wzrasta przynajmniej o te 66% w 48h . Nie jestem lekarzem ale średnio to wyglada . Pozostaje czekać . Trzymam kciuki11 dpt - 33
14 dpt - 55
Biochemiczna??
Ostatnia edycja:
Hey jakoś się kulam. Właśnie czekam na wizytę. Zobaczymy ile maluch już ma. Bo na tym etapie wielkość mojego brzucha juz mnie przeraża ja jeszcze nie wzięłam się za przygotowania. Większość rzeczy mam na strychu i muszę jakoś się tam wdrapać po składanej drabince . Byłam jakiś czas temu u osteopaty... bo jakiś czas temu mnie unieruchomiło. Od pukać natazie jest ok.
Takie napinanie brzucha - stawianie to około 20tc się zaczęło w poprzedniej ciąży nie miałam. Tylko klasyczne skurcze około 30tc - ból pleców :-) Na początku myślami, ze sobie coś kręgosłup przeciążyłam a to były skurcze. Po porodzie już poznaje najdelikatniejsze :-) jakoś świadomość ciała się zmienia po porodzie. A takie „stawiania” brzucha to ponoć normalne byleby nie zaczęto, no ale ja mam inne wytyczne bo to dwójka tam jest. Mnie ostatnio dobija ogromne zmęczenie... A szczepionkę mam chyba 15.06 nie pamietam :-) A Ty jak tam? Wicie gniazda się włączyło..?!
Evela.6
No nie wygląda to najlepiej.. Ale skoro lekarz nie skreśla tego jeszcze to czekaj [emoji8]
11 dpt - 33
14 dpt - 55
Biochemiczna??
Tagitagi
11 dpt - 33
14 dpt - 55
Biochemiczna??
Kiedy teraz robisz bete? Może się jeszcze rozkręci
Ewunka
No i jak gonisz mnie ? Dziś 33+1 Wiktoria 2297gHey jakoś się kulam. Właśnie czekam na wizytę. Zobaczymy ile maluch już ma. Bo na tym etapie wielkość mojego brzucha juz mnie przeraża ja jeszcze nie wzięłam się za przygotowania. Większość rzeczy mam na strychu i muszę jakoś się tam wdrapać po składanej drabince . Byłam jakiś czas temu u osteopaty... bo jakiś czas temu mnie unieruchomiło. Od pukać natazie jest ok.
Szyjka bez zmian 12-14 lejkowa
Biedroneczka28
Dziewczyny umowilam sie na dzisiaj do innego lekarza, czy powinnam mu mówić że to ciąża z in vitro?
JestemMama!
Według mnie takDziewczyny umowilam sie na dzisiaj do innego lekarza, czy powinnam mu mówić że to ciąża z in vitro?
reklama
Biedroneczka28
A to dla niego ma jakieś znaczenie?Według mnie tak
Podziel się: