reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz co, z tego co mówiła to chyba cały lipiec jej nie będzie. Na pewno wraca do pracy 02.08 dlatego będę brała tabletki antykoncepcyjne, żeby sobie zaplanować dokładnie datę leczenia
Może napisz maila do Gdyni żeby się upewnić
Tak jest na urlopie od 9 do 31[emoji85] najgorsze jest to, że w jej zastępstwie jest doktor, której naprawdę nie polubilam[emoji85] ehhh... Mam nadziej, że chociaż na pierwszy podgląd załapie się do niej żeby wszystko ustalić [emoji120]

Tak jest na urlopie od 9 do 31[emoji85] najgorsze jest to, że w jej zastępstwie jest doktor, której naprawdę nie polubilam[emoji85] ehhh... Mam nadziej, że chociaż na pierwszy podgląd załapie się do niej żeby wszystko ustalić [emoji120]
O kurcze, no to mam nadzieję, że się jeszcze załapiesz na swoją ✊

Ja już po wizycie. Dokumenty podpisane, kasa poszła. Mam już leki ale stymulację zaczynam dopiero końcem lipca i będzie świeży transfer. Na początku była mowa o mrożonym poprzedzonym datowaniem endometrium, ale nie chcę czekać tyle miesięcy. W moim wieku to nie ma sensu ☹️
Mam brać 300 menopuru + gonapeptyl, ciekawe czy mnie hiperka nie dopadnie przy takiej dawce.
Chyba jestem już zmęczona tym wszystkim. Jak ja bym chciała skończyć już z tym cholernym leczeniem 😞
No to masz na co czekać 😊. Choć z drugiej strony te ciągłe czekanie nas tylko wyniszcza 😔. I tak bardzo rozumiem zmęczenie materiału ❤️.
Ale na razie głowa do góry. Jest plan do zrealizowania i ktoś go musi wykonać 💪. Dobrze godom, nie 😜

reklama
No to masz na co czekać 😊. Choć z drugiej strony te ciągłe czekanie nas tylko wyniszcza 😔. I tak bardzo rozumiem zmęczenie materiału ❤️.
Ale na razie głowa do góry. Jest plan do zrealizowania i ktoś go musi wykonać 💪. Dobrze godom, nie 😜
Dobrze godosz ale mam jakiś kwas dzisiaj po wizycie. Bo teraz nie wiem, czy dobrze zrobiłam chcąc transfer na świeżo bez datowania endo. Ale nie dam rady bez pracy bujać się z tym g..... przez kolejne kilka miesięcy, bez kasy nic nie zrobię.
Grrr normalnie mam doła zamiast się cieszyć

Do góry