reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

masakra, myslalam ze to prostsze powinno byc, owulacja dovtego 5 dni i podaha blastke. wlasnie dzis ide do dwojego lekarza i bedziemy omawiac transfer, ja chcr wlasnie naturalny ale zobaczymy jakie on ma zdanie
Myślę, że warto zaufać lekarzowi. Trzymam kciuki za plan idealny [emoji6][emoji110]
Daj znać co ustalicie [emoji8]

reklama
Hej. Dziewczyny jestem 18dpt. Ciąża jeszcze nie potwierdzona bo wizytę mam jutro, ale chyba zniose jajo. Chodzi oto, że w sobotę i rano w niedzielę czułam jakieś bóle okresowe, a piersi były tkliwe. Dzisiaj jak ręką odjął i nic sie nie dzieje. Czy to może znaczyć koniec? We czwartek robialam bede 14dpt i wynik miałam 968. Pocieszcie mnie :(
Wynik jest prawidłowy! Spokojnie jutro się wszystkiego dowiesz :) Lepiej się nie doszukiwać i dodatkowo sobie dodawać stresu, i tak mamy go wystarczajaco dużo :)

Hej. Dziewczyny jestem 18dpt. Ciąża jeszcze nie potwierdzona bo wizytę mam jutro, ale chyba zniose jajo. Chodzi oto, że w sobotę i rano w niedzielę czułam jakieś bóle okresowe, a piersi były tkliwe. Dzisiaj jak ręką odjął i nic sie nie dzieje. Czy to może znaczyć koniec? We czwartek robialam bede 14dpt i wynik miałam 968. Pocieszcie mnie :(
Na pewno jest dobrze kochana. Te objawy chyba nie są stałe, przyrosty masz piękne. Powodzenia jutro 😍

reklama
Do góry