reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurski ponoć zostanie ojcem🤣on 54 ona 47 lat!!! Ciekawe czy to in vitro, które tak tempi PIS. W dodatku podano że dzielnie towarzyszy żonie w badaniach. To też ciekawe bo obecnie w czasie epidemii mało który tata może towarzyszyć na USG. Szczyt hipokryzji.
Moj maz ma 54 ,ja 46 i tez zostaniemy rodzicami.
Warto czasami pomyslec,zanim sie taki komentarz walnie i doda 3 wykrzykniki.
Mysle ze to ich sprawa.

reklama
Zgadzam sie z Tobą. Absolutnie nie uwazam, zeby aborcja to by sposob anykoncepcji natomiast kazdy powinien mieć prawo wyboru i nikomu nic do tego co robimy ze swoim zyciem.
@Brakujemiwiary zakladam, ze podobnie jak mnie gdyby ktos powiedzial Ci zebys porzucila invitro, tylko od razu poszla do osrodka i adoptowala - zagotowałoby Ci to krew. A czemu? Bo g*wno komu do tego co Ty robisz ze swoim zyciem i jakie decyzje podejmujesz.
Tak samo w drugą stronę, jesli kobiets wybiera aborcje to jej sprawa. Straszny wybor, oby nie musiala byc to droga zadnej z nas, ale nie nam oceniac.
Ale w punkt! Jak ja się chciałam pożalić znajomej, że ciekzo mam idzie z tym dzieckiem i właśnie zamiast "trzymam kciuki" "dacie radę" lub "walczcie" przeczytałam, że nie każdy musi mieć dzieci i że warto się z tym pogodzić czy coś... No wszystko mi opadło po prostu. Pierwszy raz usłyszałam coś takiego, szok. I to u nas, gdzie 3 lata niedługo będą od naturalnych starań, a gdzie do niektórych dziewczyn...
No ale ona nie dzieciata i nie planująca takiego życia, więc powinnam się tego spodziewać, że ma inne podejście.

Niech każdy ponosi odpowiedzialność za swoje decyzje, swoje życie. To Ty poniesiesz konsekwencje swoich decyzji a nie Ci ludzie którzy wytykają palcami. Głupota byłoby ponosić konsekwencje cudzych decyzji. Bo wszyscy są mądrzy, żeby oceniać i popychać do ich zdaniem słusznych wyborów. A wszyscy są mądrzy kiedy mleko już się rozlało. Ale Ty będziesz z tymi durnymi wyborami żyć. A i szczęśliwsza od ich pochwał tez nie będziesz. Żeby żyć po swojemu trzeba mieć duzo odwagi :-)
Oceniac innych jest najprosciej ,bo to nie boli i nas nie dotyczy.Ile dramatow i historii sie za aborcjami kryje...tez nie moja sprawa.
Ja nie mam zamiaru nikogo przepraszac ,ze zyje tak jak zyje i bede miala kolejne dziecko....w TAKIM wieku.
I mysle ze to dotyczy kazdej innej trudnej decyzji,bo proste to nie jest.

Dziewuszki, jesteście kochane ❤️. Mam dzięki Wam mega dużo pozytywnej energii ❤️. Leżę z 3 innymi dziewczynami i już wszystko o nich wiem 😜. No i jestem kuwa najstarsza 🥴. No cóż, ale za to młoda duszą 😜
Teraz wzięli te 3-cią dziewczynę i po niej ja idę.
Dziękuję za wszystkie kciuki ❤️.
@Camilleka za Twoją wizytę u tego lekarza przystojniaka ✊✊✊
Kochana ja już wiem się pośród komórek dzisiaj pobranych będzie Wasze maleństwo ❤️❤️❤️❤️❤️
U mnie zawsze czarnowidzenie ale co do innych kobietek tutaj nigdy się nie mylę wiec przyjmuj ciążowe fluidy ❤️❤️❤️❤️❤️ Ściskam od rana kciuki ✊✊✊✊

Ostatnio moja bratanica była na połówkowych . I na wynikach wszystko jest w różnych tygodniach . Różnica czasami jest do tygodnia. I lekarz jej powiedział ,że dzidzia zdrowa i wszystko w porządku . A ty wystarczy mały błąd w pomiarze i wszystko leci .

Cała noc nie przespałam, jak sobie pomyślę że z moim malym cudem może coś się dziać to mi sie tak niedobrze robi że mam wrażenie że serce mi pęknie...
Czekam na telefon ze szpitala kiedy mnie wezmą na usg... Błagam Boga o to aby z moim maleństwem było wszystko dobrze.. Nic więcej nie chce, tylko żeby ona urodziła sie zdrowa ✊

Cała noc nie przespałam, jak sobie pomyślę że z moim malym cudem może coś się dziać to mi sie tak niedobrze robi że mam wrażenie że serce mi pęknie...
Czekam na telefon ze szpitala kiedy mnie wezmą na usg... Błagam Boga o to aby z moim maleństwem było wszystko dobrze.. Nic więcej nie chce, tylko żeby ona urodziła sie zdrowa ✊
Ja wierzę w to, że wszystko będzie dobrze! Trzymam kciuki!
@fredka84 życzę Ci dobrych jajek, a szczególnie tego jednego, właściwego!
@Camilleka oby ten lekarz był taki, jakie nadzieję w nim pokladasz :-)

Moj maz ma 54 ,ja 46 i tez zostaniemy rodzicami.
Warto czasami pomyslec,zanim sie taki komentarz walnie i doda 3 wykrzykniki.
Mysle ze to ich sprawa.
Myślę że Margolci bardziej chodziło o to, że w tym wieku raczej trudno zajść naturalnie w ciążę i ciekawe czy nie wchodziło tu w grę tak bardzo tępione przez PiS in vitro.

Urodzi sie kochana ,na pewno...ile ja sie nasluchalam ze jedno za male,drugie za duze,ze obwod brzuszka za duzy,ze to ,ze sramto i tamto.Dobrze ze mam ogarnietego lekarza,ktory mnie uspakajal i tlumaxzyl,ze to tylko komputery i myla sie non stop.
Glowa do gory.

reklama
Do góry