reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Ha Ty to umiesz Sylwestra swietowac [emoji38]U nas wszystko w pożądku 10+3 i prawie 4 cm szczęścia Zobacz załącznik 1215427wizyta 28.12
Prenatalne 31.12
Fajna data na prenatalne [emoji16]
Ewunka
Pikolo muszę zakupićHa Ty to umiesz Sylwestra swietowac [emoji38]
Fajna data na prenatalne [emoji16]
I będzie impreza !!!!
JestemMama!
Mi jedynie na gardło polecali Fliorde, na katar niestety nic. Bo jak to mówią leczony katar trwa tydzień, nieleczony siedem dniEhh A mi przyplątał się katar i trochę boli mnie gardło. Co polecacie na przeziębienie?!
pauli890
W styczniu jadę znów do por. Genetycznej a w lutym mam wizytę u immunologa ale nic z tych wyników nie rozumiem i się denerwuje. Z racji że brak mi kasy latam po lekarzach na NFZ i nawet sporo mam zrobionych badań a co się nie uda to zrobię prywatnie i wtedy uderzę do Pa... Ka. Póki co... Widzę to test imk wyszedł chyba kiepsko...@pauli890
A ty kiedy masz wizytę z wynikami ??
Załączniki
nieagatka
Kup mosto, smaczniejsze [emoji39][emoji39][emoji39]Pikolo muszę zakupić [emoji16]
I będzie impreza !!!!
Na pewno komórki NK masz za wysokie, dołącz na fb do grupy starając się z pomocą doktora P tam się wszystkiego dowieszW styczniu jadę znów do por. Genetycznej a w lutym mam wizytę u immunologa ale nic z tych wyników nie rozumiem i się denerwuje. Z racji że brak mi kasy latam po lekarzach na NFZ i nawet sporo mam zrobionych badań a co się nie uda to zrobię prywatnie i wtedy uderzę do Pa... Ka. Póki co... Widzę to test imk wyszedł chyba kiepsko...
@Brakujemiwiary ogromne i zabieraj dzidzie do domku
reklama
JestemMama!
Jak tam u Ciebie??? Byłaś już na kontroli???@Brakujemiwiary ogromne i zabieraj dzidzie do domku
Podziel się: