reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

ja praktycznie żadnych skurczu nie czułam. raz tylko przez ok. pół h wczoraj. i to taki delikatny. czy to ma jakieś znaczenie to nie wiem.:)
Kiedy planujesz testowac? Ja sie strasznie boje i chyba sie nie odwaze. Jestem niecierpliwa ale i strachliwa. Chyba do srody poczekam wg zalecen lekarza.
Ale najbardziej mnie martwi ten zapchany nos. Stracilam calkowicie wech. Kurcze. Covidowy czas....strach o kazde kichniecie

reklama
Kiedy planujesz testowac? Ja sie strasznie boje i chyba sie nie odwaze. Jestem niecierpliwa ale i strachliwa. Chyba do srody poczekam wg zalecen lekarza.
Ale najbardziej mnie martwi ten zapchany nos. Stracilam calkowicie wech. Kurcze. Covidowy czas....strach o kazde kichniecie
mam wykupione weryfikacje, wczesne dość, pierwsza w 3 dpt okazala sie zasadna, bo dość niski progesteron mialam i mi sporo dołożyli. Sama żadnych sikańców nie robię.

Dziękuję.
Wszystko zależy od człowieka. Dla mnie decyzjia o KD nie była trudna my pragnelismy dziecka mój mąż już nawet nie bardzo był za 4 stymulacjia bo po ostatniej miałam 10 cm torbiel na jajniku konsultowana onkologiczne . Onkolog też nie był bardzo za kolejna stymulacjia.
Ale mówię nowa klinika , nowe laboratorium może im się uda , była też brana pod uwagę 6x punkcjia na naturalnych cyklach bez stymulacji pobieranie jajeczek mrożenie i potem zapłodnienie wszystkich.
Na koniec zdecydowaliśmy się na 4 stymulacjie .
Teraz jak mi zostały 2 zarodki z 3 doby i mieliśmy je hodować do blastki był strach że nie będzie co transferowac braliśmy pod uwagę AZ że jak nic nie dojdzie do blastki A ja i tak już będę gotowa na transfer to adoptować blastke. Ale wiem że dla większości to ciężkie decyzjie .
Powodzenia
Dziękuje za wsparcie :) i zyczę duuuuuuzo zdrówka

Coraz więcej pozytywów na forum co mnie bardzo cieszy ❤ i coraz bardziej nastawia pozytywnie. Jak wszystko pójdzie z planem to będę miała najszczęśliwsze święta na świecie gdyż właśnie wypadnie mi testowanie na święta ❤🥰🥰 Panie Boże popomoz aby wszystko się udało 🙏🙏🙏🙏🙏
Trzymam kciuki za piekne swieta 💪

reklama
Do góry