reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

ja praktycznie żadnych skurczu nie czułam. raz tylko przez ok. pół h wczoraj. i to taki delikatny. czy to ma jakieś znaczenie to nie wiem.:)
Kiedy planujesz testowac? Ja sie strasznie boje i chyba sie nie odwaze. Jestem niecierpliwa ale i strachliwa. Chyba do srody poczekam wg zalecen lekarza.
Ale najbardziej mnie martwi ten zapchany nos. Stracilam calkowicie wech. Kurcze. Covidowy czas....strach o kazde kichniecie

reklama
Kiedy planujesz testowac? Ja sie strasznie boje i chyba sie nie odwaze. Jestem niecierpliwa ale i strachliwa. Chyba do srody poczekam wg zalecen lekarza.
Ale najbardziej mnie martwi ten zapchany nos. Stracilam calkowicie wech. Kurcze. Covidowy czas....strach o kazde kichniecie
mam wykupione weryfikacje, wczesne dość, pierwsza w 3 dpt okazala sie zasadna, bo dość niski progesteron mialam i mi sporo dołożyli. Sama żadnych sikańców nie robię.

Dziękuję.
Wszystko zależy od człowieka. Dla mnie decyzjia o KD nie była trudna my pragnelismy dziecka mój mąż już nawet nie bardzo był za 4 stymulacjia bo po ostatniej miałam 10 cm torbiel na jajniku konsultowana onkologiczne . Onkolog też nie był bardzo za kolejna stymulacjia.
Ale mówię nowa klinika , nowe laboratorium może im się uda , była też brana pod uwagę 6x punkcjia na naturalnych cyklach bez stymulacji pobieranie jajeczek mrożenie i potem zapłodnienie wszystkich.
Na koniec zdecydowaliśmy się na 4 stymulacjie .
Teraz jak mi zostały 2 zarodki z 3 doby i mieliśmy je hodować do blastki był strach że nie będzie co transferowac braliśmy pod uwagę AZ że jak nic nie dojdzie do blastki A ja i tak już będę gotowa na transfer to adoptować blastke. Ale wiem że dla większości to ciężkie decyzjie .
Powodzenia
Dziękuje za wsparcie :) i zyczę duuuuuuzo zdrówka

Coraz więcej pozytywów na forum co mnie bardzo cieszy ❤ i coraz bardziej nastawia pozytywnie. Jak wszystko pójdzie z planem to będę miała najszczęśliwsze święta na świecie gdyż właśnie wypadnie mi testowanie na święta ❤🥰🥰 Panie Boże popomoz aby wszystko się udało 🙏🙏🙏🙏🙏
Trzymam kciuki za piekne swieta 💪

reklama
Do góry