reklama
No i przynajmniej jeden pozytyw z tej całej sytuacjiJestem załamana wynikiem wyborów aż z tego wszystkiego dostałam okres jupii, od jutra ruszam z estrofemem i encortonem i dzwonię umawiać się na wizytę
Pchełka216
Fanka BB :)
wierz mi że też jestem tym i wieloma innymi rzeczami wqrwiona. dlatego glosowalam przeciw ciemnogrodowi. Nie oznacza to jednak że wzorem polityków mamy my tutaj siebie przekonywać która ma większą rację w tych tematach. po prostu wspieramy się, bo na razie to widzę że idzie ku temu co kaczorowi najlepiej wyszło- skłóceniu nas ze sobą jak całej Polski. A przecież wszystkie tutaj są super wspierające i niech tak zostanie ps. z komórki autokorekta masakruje mnie także sorryPolityka właśnie odcięła finansowanie in vitro. Oznaczało to czasami rezygnację starań o dziecko albo zadłużanie się.....
bazylia128
No jaaahhhhaaaa i luz Ty masz takie zdanie do którego masz prawo a ja mam inne do którego tez mam prawo i rownowaga zachowanaPrzeczytaj moje kolejne posty. Ja nikomu niczego nie zabraniam. Po prostu mam swoje zdanie w tej kwestii, do którego wg Ciebie mam prawo. Tylko tyle.
Mówisz, że aż Cię krew zalałaJestem załamana wynikiem wyborów aż z tego wszystkiego dostałam okres jupii, od jutra ruszam z estrofemem i encortonem i dzwonię umawiać się na wizytę
Jak ktoś już długo żyje za granicą i do Polski nie przyjeżdza to taki nie powinien głosować - moje zdanie.a co z tymi którzy maja rodziny w PL jak mój brat i zjezdza co trzy miesiące? Tez ma mieć zakaz glosowania?
Tacy jak Twój brat powinny głosować
Czarna1985
Dzieki kochana, staram sie ale jak nie zrobia mi transferu to niewiem co zrobiebo kolejne wolne moge wziąść dopiero w grudniu. Mysle ze jak mi nie zrobia transferu to może chociaz ta histeroskopie mi zrobia ale znow niewiem czy nie za pozno. CCholera zawsze coś nie takKuźwa żadnych złych przeczuć ❤ Trzymam kciuki❤ Tyle się wymęczyłaś nie na marne
Kochane @Mirka30 i @Brakujemiwiary dziś już może dowiemy się kiedy punkcja❤❤❤
@Czarna1985 czekam z niecierpliwością kiedy nam napiszesz date transferu ❤❤❤
Mam nadzieję kochana, bo zastrzykow już nie mam, wszystkie już sobie wstrzyknelam Mam nadzieję że jest wszystko ok i powiedzą mi kiedy punkcja.. Boję się jak zwykle...
bazylia128
reklama
Miruś kochana, na pewno sie znowu boisz, co Dawaj znaka co tam na wizycie
Taak kochana, zgadłaś... Moja miękka dupka się trzęsie strasznie.. Trzymaj kochana mocno kciuki i nie puszczaj Napisze po
Podziel się: