No i właśnie to mnie mega motywujeBedzie dobrze [emoji4]
Fajnie, ze zaczynasz prace, ktora pomoze Ci spelnic marzenia. Tego sie trzymamy i zaden gowniany wirus nie stanie Ci na drodze! [emoji6][emoji16][emoji869]
reklama
No co ty @nieagatka[emoji33]. Jak okna są brudne do pan Jezus nie przyjdzie [emoji33]Na kopniaka zaslugujesz. Nie spinaj sie nigdzie. Okna nie zajac, umyjesz w pazdzierniku zeby porod wywolac. Teraz rob sobie porzadki w parterze, tak bedzie bezpieczniej [emoji4]
[emoji23][emoji23][emoji23]
A do mnie mąż też coś zaczął się bardziej przytulać [emoji12]. A on to miłość mi pokazywał jak mnie gdzieś szturchnął, klepnął itd. Takie końskie zaloty [emoji23]@Wiorka już dzisiaj mocne kciukasy ode mnie[emoji110][emoji110][emoji110]z niecierpliwością będę czekać na wieści [emoji176][emoji176][emoji176]
@fredka84 zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Teraz nie potrzebujemy infekcji! I tak masz rację, doceniamy proste rzeczy... Ja nawet do mojego Małża od 3 dni mówię jak bardzo Go kocham... Ja nie z tych wylewnych(od słów wolę czyny) , więc patrzy na mnie jak na wariata [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
bazylia128
Fanka BB :)
nieagatka
Fakt, zapomnialam o tym [emoji23]No co ty @nieagatka[emoji33]. Jak okna są brudne do pan Jezus nie przyjdzie [emoji33]
[emoji23][emoji23][emoji23]
Swoja droga to polecam myjke Karchera, boska jest, mega szybko sie myje i nie ma zaciekow. Mam od kilka lat, szkoda tylko, ze sama nie myje [emoji16][emoji16] Pewnie dlatego Dzizas trzyma sie z daleka [emoji38][emoji56][emoji16]
No to coś jak ja, tyle, że zamiast szturchania-zrzędzę ubierz to, wypij to a o witaminach pamiętałeś, itdA do mnie mąż też coś zaczął się bardziej przytulać [emoji12]. A on to miłość mi pokazywał jak mnie gdzieś szturchnął, klepnął itd. Takie końskie zaloty [emoji23]
Fredzia ćwiczy z kolakowska, ale ostrzegam, ja od 2 dni mam zakwasy@fredka84 ty kiedys wspominalas o jakis cwiczeniach z youtube?
Netiaskitchen
Znany obrazek tylko u mnie bez różuMi by sie desperados przydal, albo piec [emoji16]
Moj salon w tym momencie [emoji2358][emoji1787]
Zobacz załącznik 1098830
Ano wspominałam [emoji8]. Zależy co lubisz [emoji8]@fredka84 ty kiedys wspominalas o jakis cwiczeniach z youtube?
Ja lubię Kołakowską, ona ma takie fajne wyzwanie teraz. A dziś ćwiczyłam z Martą Hennig, prawie padłam trupem [emoji23]
reklama
Netiaskitchen
Faceci...uważaj na siebie KochanaA siły to owszem.. nawet w piątek wszystkie okna dachowe przetarlam, Markowi się nie przyznałam A on nie zauważył..
Podziel się: