reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Na kopniaka zaslugujesz. Nie spinaj sie nigdzie. Okna nie zajac, umyjesz w pazdzierniku zeby porod wywolac. Teraz rob sobie porzadki w parterze, tak bedzie bezpieczniej [emoji4]
No co ty @nieagatka[emoji33]. Jak okna są brudne do pan Jezus nie przyjdzie [emoji33]
[emoji23][emoji23][emoji23]

@Wiorka już dzisiaj mocne kciukasy ode mnie[emoji110][emoji110][emoji110]z niecierpliwością będę czekać na wieści [emoji176][emoji176][emoji176]
@fredka84 zdrówka i jeszcze raz zdrówka. Teraz nie potrzebujemy infekcji! I tak masz rację, doceniamy proste rzeczy... Ja nawet do mojego Małża od 3 dni mówię jak bardzo Go kocham... Ja nie z tych wylewnych(od słów wolę czyny) , więc patrzy na mnie jak na wariata [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
A do mnie mąż też coś zaczął się bardziej przytulać [emoji12]. A on to miłość mi pokazywał jak mnie gdzieś szturchnął, klepnął itd. Takie końskie zaloty [emoji23]

No co ty @nieagatka[emoji33]. Jak okna są brudne do pan Jezus nie przyjdzie [emoji33]
[emoji23][emoji23][emoji23]
Fakt, zapomnialam o tym [emoji23]
Swoja droga to polecam myjke Karchera, boska jest, mega szybko sie myje i nie ma zaciekow. Mam od kilka lat, szkoda tylko, ze sama nie myje [emoji16][emoji16] Pewnie dlatego Dzizas trzyma sie z daleka [emoji38][emoji56][emoji16]

reklama
Do góry