Ja nie oglądam takich rzeczy [emoji33] Jak zauwazę w jakimś programie, że się krzywda dzieje zwierzętom to od razu przełączam. Nie mogę na takie coś patrzec bo potem siedzę, ryczę i myślę przez jakiś czas [emoji853]Od wczoraj czekalam na dokument na tvn24 i teraz zaluje ze go ogladalam ;( @fredka84 wiesz ze korona testowali na fredkach bo maja podobny uklad oddechowy do czlowieka ;( Tam ludziom zasapwali drzwi zeby nie wychodzili, wchodzili do kazdego mieszkania i wynosili na sile ludzi z goraczka, na ulicach ludzie padali jak mrowki, w szpitalach lekarze sami chcieli umrzec bo juz nie mogli wytrzymac - wirus rozprzestrzenial sie blyskawicznie ;( Wszystko przez to ze władze utrzymywali wszystko w tajemnicy a jedyny lekarz kotry od poczatku rozpoznal wirus i nie bal sie o tym mowic umarl. Na poczatku to mial byc sars... straszne to wszystko ide robic obiad bo juz nie chce o tym myslec ;(
reklama
Czarna1985
Fanka BB :)
Bede rozmawiac z pracownikami w poniedziałek. Mam plan zebysmy wszyscy sie postawili i tyle. Zobaczymy co oni zrobia. Trzymajcie kciukiA nie możesz jakiegoś zwolnienia wziąść albo coś, wiem że tam ciężko ale może uda się coś zorganizować ?
Czarna1985
No to powiem ci że podziwiam twoją przyjaciółke za ten spokoj. Mi nie w glowie zadne kursy bo nie mam na to czasu a po drugie szczerze nie wierze w takie rzeczy. Ja mam plan ale musze pogadac z moimi pracownikami. Bo jezeli wszyscy powiemy ze nie zgadzamy się z ich decyzja to przecież sami nie beda pracowac i noze zamkną firme. Zobaczymy trzymaj kciuki.Według mnie niestety masz race. Zagrozenie jest ogromne i ja w tej chwili za zadne pieniadze swiata nie zdecydowalabym sie wrocic do pracy. Denerwuje mnie mentalnosc ludzi w UK. Moja przyjaciolka mi wczoraj pisala ze wlasnie zmienila prace w Southampton i pracuje gdzies przy samolotach. Ona jest zdania ze trzeba zaakceptowac to co zycie przyniesie i ze to natura wymusila i przynajmniej dzieki temu sie teraz odradza Ale ona wiesz jest tego typu, ktorzy ciagle medtuja, przechodzi teraz jakis grupowy 21 dniowy kurs zbiorowy wyciszenia i akceptacji, po ktorym bedzie drzewem Nie chce mi sie z nia juz na ten temat gadac tylko sie o nia martwie bo calkowice przesiąkła angolami i jest bardzo poddatna na tego typu jak dla mnie wariacje. Ja gdybym pracowala w UK czy gdziekolwiek za granica napewno chcialabym wrocic do domu. Zycze Ci duzo sily chociaz wiem ze w pewnym momencie moze jej zabraknac A jak Twoj mąż?
A moj maz od poniedziałku siedzi na bezpłatnym w domu. Narazie na 3 tyg. Chociaz on sie nie naraza. Dziekuje ze pytasz . On tez jest zalamany ta sytuacja.
Wiem ze przez kilka miesięcy oproznimy nasza skarbonke. Nikt nie wie kiedy i jak to sie skonczy . A ty jak sie czujesz kochana?
bazylia128
a ja wole byc swiadoma powagi problemu ;( wiesz ze wszystko tak naprawde zaczelo sie najprawdopodobniej od ssaka - łuskowiec... Moj tesc jako weterynarz powiedzial ze oni wpierda..laja wszysko co sie rusza a co do łuskowca to wierzyli ze to poprawia potencje ja w tym tygodniu jade zrobic cala immuno jesli jeszce bedzie to mozliwe ;(Ja nie oglądam takich rzeczy [emoji33] Jak zauwazę w jakimś programie, że się krzywda dzieje zwierzętom to od razu przełączam. Nie mogę na takie coś patrzec bo potem siedzę, ryczę i myślę przez jakiś czas [emoji853]
a ja wole byc swiadoma powagi problemu ;( wiesz ze wszystko tak naprawde zaczelo sie najprawdopodobniej od ssaka - łuskowiec... Moj tesc jako weterynarz powiedzial ze oni wpierda..laja wszysko co sie rusza a co do łuskowca to wierzyli ze to poprawia potencje ja w tym tygodniu jade zrobic cala immuno jesli jeszce bedzie to mozliwe ;(
Cieszę się że tak postanowiłaś [emoji8].
Wtedy będzie wiadomo że zrobiłaś wszystko co w tej chwili możliwe, aby się dowiedzieć gdzie leży problem [emoji8]
A jak się w ogóle czujesz fizycznie?
Oprócz tego, że ćpiesz, to nic nie wiem[emoji12]
Edit przeczytalam poniżej
Ostatnia edycja:
bazylia128
Tylko uwazaj bo wiesz ze zawsze znajdzie sie jakis idiota za przeproszeniem ktory se bedzie chcial przyucowac przed szefostwem i bedzie liczyl na awans - ludzie sa rozni a tam chyba jeszcze nie do konca zdaja sobie sprawe z ogromu problemu ;( Ja sie czuje coraz lepiej, jakos sie ogarnelam teraz straszliwie boje sie korona i to mi zaprzata glowe ;( dzisiaj rano juz troszke pocwiczylam. Przestalam miec biegunki, przeszly wymioty, brzuch nie boli czasami w pachwinach. Modle sie tylko o swoja rodzine, naprawde po swojemu ale modle sie...Mozecie uwazac ze panikuje ale mam duzo czasu, duzo czytam, duzo ogladam, znam statystyki, to wszystko wyglada straszliwie... Kochana zrob cos i wracaj do meza i sie z nim schowajcie w domu. Zrobcie zapasy jesli to jeszcze mozliwe. Pieniadze sie pozniej znajda bo po tym wszystkim wszyscy beda w podobnej - beznadziejnej - sytuacji... Najbardziej mnie denerwuje taki szaleniec Tru...mp bo to co sie teraz dzieje w NY jest nie do opisania ;( I nikt mi nie powie ze media to specjalnie wyolbrzymiaja bo jest wrecz przeciwnie - nie podaja nam wszystkich informacji ;(No to powiem ci że podziwiam twoją przyjaciółke za ten spokoj. Mi nie w glowie zadne kursy bo nie mam na to czasu a po drugie szczerze nie wierze w takie rzeczy. Ja mam plan ale musze pogadac z moimi pracownikami. Bo jezeli wszyscy powiemy ze nie zgadzamy się z ich decyzja to przecież sami nie beda pracowac i noze zamkną firme. Zobaczymy trzymaj kciuki.
A moj maz od poniedziałku siedzi na bezpłatnym w domu. Narazie na 3 tyg. Chociaz on sie nie naraza. Dziekuje ze pytasz . On tez jest zalamany ta sytuacja.
Wiem ze przez kilka miesięcy oproznimy nasza skarbonke. Nikt nie wie kiedy i jak to sie skonczy . A ty jak sie czujesz kochana?
@Camilleka nie odzywasz się [emoji853]. Wszystko dobrze?
bazylia128
Ale oni tam nie pokazywali zwierzat tylko mowili jak w najwiekszym centrum wirusologii w australii rozpoznawali koronowairusa. Niestety pokazywali jaka krzywda dzieje sie ludziom ;(Ja nie oglądam takich rzeczy [emoji33] Jak zauwazę w jakimś programie, że się krzywda dzieje zwierzętom to od razu przełączam. Nie mogę na takie coś patrzec bo potem siedzę, ryczę i myślę przez jakiś czas [emoji853]
HejDzień dobry Kobitki!
@Ananasowa93 ja bym nie brała tej heparyny ,jeśli to tylko 4 zastrzyki...chyba więcej szkody niż pożytku możesz sobie zafundować.
@Czarna1985 bardzo Ci współczuję Sytuacja dla wszystkich jest teraz trudna Trzymaj się tam jakoś! dużo zdrówka !!!
@Netiaskitchen jakie pyszności robisz
@Wiórka to już jutro
Ja miałam wczoraj jakiś słabszy dzień.Chyba już to zamknięcie daje mi się we znakiChoć mój Małż skutecznie poprawia mi nastrój-wariat jedento On ogarniał obiado i robił zapiekankę ziemniaczaną....Jutro idę do pracy,wiem może to niepopularne teraz ,ale się cieszę. Mam nadzieję,że pozostanę zdrowa...
Miłego dnia Dziewczyny
Tak to już jutro, oczywiście mężowi twardo mówię, żeby się nie na palał, za dużo czasu do myślenia i sama się na pałam ze się udało. Dziś jakoś, w nocy miała glubie sny, obudziłam i było mi nie dobrze, nie mogłam spać od 3 rano i co chwilę sikalam. Ale mówię sobie w duchu, żebym się nie napala, a jednocześnie gadam do brzucha. Wariatka No i chcice mam straszna od nocy, nie wytrzymałam, złapałam męża i delikatnie się zrelaksowalismy mam nadzieję że to nie zaszkodzić
Rano jedziemy na betę, mam nadzieję popołudniu coś wiedzieć. O ile terminy wyników się nie wydłużyły
reklama
Żyje , mam tak dużo czasu, ze aż mam mało . Dzięki ze pytasz , wszystko dobrze.@Camilleka nie odzywasz się [emoji853]. Wszystko dobrze?
Mam jakieś doły ostatnio, chyba jak wszystkie tutaj, bo Ja na przykład martwię się jak to będzie dalej ze stymulacja , wczoraj oglądałam program, ze we Francji brakuje już w szpitalach środków do znieczuleń, zmarło już tak dużo osób...2314 .... Ale widze ze w Hiszpani gdzie mieszka @nieagatka jest tragicznie, przynajmniej tak to pokazują we francuskiej tele. My Siedzimy w domu już dwa tygodnie, mąż pracuje z domu, a ja jestem na takim bezrobociu, na którym dostanę 80% wypłaty i później wracam do pracy. Przeraża mnie jakoś ta cała sytuacja
Jeśli chodzi o Chiny, to oglądałam dziś ten program na TVN 24 to jest przerażajace . Mam koleżankę Japonkę i ona mi mówiła wczoraj, ze sytuacja w Chinach wcale nie jest opanowana, ze ciagle ludzie umierają i Chiny specjalnie nie podają prawdziwych statystyk... my praktycznie nie wychodzimy z domu, poza koniecznymi zakupami i wyrzuceniem śmieci.
A co u Ciebie?
Podziel się: