reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Od wczoraj czekalam na dokument na tvn24 i teraz zaluje ze go ogladalam ;( @fredka84 wiesz ze korona testowali na fredkach bo maja podobny uklad oddechowy do czlowieka ;( Tam ludziom zasapwali drzwi zeby nie wychodzili, wchodzili do kazdego mieszkania i wynosili na sile ludzi z goraczka, na ulicach ludzie padali jak mrowki, w szpitalach lekarze sami chcieli umrzec bo juz nie mogli wytrzymac - wirus rozprzestrzenial sie blyskawicznie ;( Wszystko przez to ze władze utrzymywali wszystko w tajemnicy a jedyny lekarz kotry od poczatku rozpoznal wirus i nie bal sie o tym mowic umarl. Na poczatku to mial byc sars... straszne to wszystko ide robic obiad bo juz nie chce o tym myslec ;(
Ja nie oglądam takich rzeczy [emoji33] Jak zauwazę w jakimś programie, że się krzywda dzieje zwierzętom to od razu przełączam. Nie mogę na takie coś patrzec bo potem siedzę, ryczę i myślę przez jakiś czas [emoji853]

reklama
Według mnie niestety masz race. Zagrozenie jest ogromne i ja w tej chwili za zadne pieniadze swiata nie zdecydowalabym sie wrocic do pracy. Denerwuje mnie mentalnosc ludzi w UK. Moja przyjaciolka mi wczoraj pisala ze wlasnie zmienila prace w Southampton i pracuje gdzies przy samolotach. Ona jest zdania ze trzeba zaakceptowac to co zycie przyniesie i ze to natura wymusila i przynajmniej dzieki temu sie teraz odradza :o Ale ona wiesz jest tego typu, ktorzy ciagle medtuja, przechodzi teraz jakis grupowy 21 dniowy kurs zbiorowy wyciszenia i akceptacji, po ktorym bedzie drzewem :o:laugh2: Nie chce mi sie z nia juz na ten temat gadac tylko sie o nia martwie bo calkowice przesiąkła angolami i jest bardzo poddatna na tego typu jak dla mnie wariacje. Ja gdybym pracowala w UK czy gdziekolwiek za granica napewno chcialabym wrocic do domu. Zycze Ci duzo sily chociaz wiem ze w pewnym momencie moze jej zabraknac ;) A jak Twoj mąż?
No to powiem ci że podziwiam twoją przyjaciółke za ten spokoj. Mi nie w glowie zadne kursy bo nie mam na to czasu a po drugie szczerze nie wierze w takie rzeczy. Ja mam plan ale musze pogadac z moimi pracownikami. Bo jezeli wszyscy powiemy ze nie zgadzamy się z ich decyzja to przecież sami nie beda pracowac i noze zamkną firme. Zobaczymy trzymaj kciuki.
A moj maz od poniedziałku siedzi na bezpłatnym w domu. Narazie na 3 tyg. Chociaz on sie nie naraza. Dziekuje ze pytasz . On tez jest zalamany ta sytuacja.
Wiem ze przez kilka miesięcy oproznimy nasza skarbonke. Nikt nie wie kiedy i jak to sie skonczy . A ty jak sie czujesz kochana?

Ja nie oglądam takich rzeczy [emoji33] Jak zauwazę w jakimś programie, że się krzywda dzieje zwierzętom to od razu przełączam. Nie mogę na takie coś patrzec bo potem siedzę, ryczę i myślę przez jakiś czas [emoji853]
a ja wole byc swiadoma powagi problemu ;( wiesz ze wszystko tak naprawde zaczelo sie najprawdopodobniej od ssaka - łuskowiec... Moj tesc jako weterynarz powiedzial ze oni wpierda..laja wszysko co sie rusza a co do łuskowca to wierzyli ze to poprawia potencje :o ja w tym tygodniu jade zrobic cala immuno jesli jeszce bedzie to mozliwe ;(

a ja wole byc swiadoma powagi problemu ;( wiesz ze wszystko tak naprawde zaczelo sie najprawdopodobniej od ssaka - łuskowiec... Moj tesc jako weterynarz powiedzial ze oni wpierda..laja wszysko co sie rusza a co do łuskowca to wierzyli ze to poprawia potencje :o ja w tym tygodniu jade zrobic cala immuno jesli jeszce bedzie to mozliwe ;(

Cieszę się że tak postanowiłaś [emoji8].
Wtedy będzie wiadomo że zrobiłaś wszystko co w tej chwili możliwe, aby się dowiedzieć gdzie leży problem [emoji8]
A jak się w ogóle czujesz fizycznie?
Oprócz tego, że ćpiesz, to nic nie wiem[emoji12]
Edit przeczytalam poniżej

Ostatnia edycja:
No to powiem ci że podziwiam twoją przyjaciółke za ten spokoj. Mi nie w glowie zadne kursy bo nie mam na to czasu a po drugie szczerze nie wierze w takie rzeczy. Ja mam plan ale musze pogadac z moimi pracownikami. Bo jezeli wszyscy powiemy ze nie zgadzamy się z ich decyzja to przecież sami nie beda pracowac i noze zamkną firme. Zobaczymy trzymaj kciuki.
A moj maz od poniedziałku siedzi na bezpłatnym w domu. Narazie na 3 tyg. Chociaz on sie nie naraza. Dziekuje ze pytasz . On tez jest zalamany ta sytuacja.
Wiem ze przez kilka miesięcy oproznimy nasza skarbonke. Nikt nie wie kiedy i jak to sie skonczy . A ty jak sie czujesz kochana?
Tylko uwazaj bo wiesz ze zawsze znajdzie sie jakis idiota za przeproszeniem ktory se bedzie chcial przyucowac przed szefostwem i bedzie liczyl na awans - ludzie sa rozni a tam chyba jeszcze nie do konca zdaja sobie sprawe z ogromu problemu ;( Ja sie czuje coraz lepiej, jakos sie ogarnelam teraz straszliwie boje sie korona i to mi zaprzata glowe ;( dzisiaj rano juz troszke pocwiczylam. Przestalam miec biegunki, przeszly wymioty, brzuch nie boli czasami w pachwinach. Modle sie tylko o swoja rodzine, naprawde po swojemu ale modle sie...Mozecie uwazac ze panikuje ale mam duzo czasu, duzo czytam, duzo ogladam, znam statystyki, to wszystko wyglada straszliwie... Kochana zrob cos i wracaj do meza i sie z nim schowajcie w domu. Zrobcie zapasy jesli to jeszcze mozliwe. Pieniadze sie pozniej znajda bo po tym wszystkim wszyscy beda w podobnej - beznadziejnej - sytuacji... Najbardziej mnie denerwuje taki szaleniec Tru...mp bo to co sie teraz dzieje w NY jest nie do opisania ;( I nikt mi nie powie ze media to specjalnie wyolbrzymiaja bo jest wrecz przeciwnie - nie podaja nam wszystkich informacji ;(

Ale oni tam nie pokazywali zwierzat tylko mowili jak w najwiekszym centrum wirusologii w australii rozpoznawali koronowairusa. Niestety pokazywali jaka krzywda dzieje sie ludziom ;(

Dzień dobry Kobitki!
@Ananasowa93 ja bym nie brała tej heparyny ,jeśli to tylko 4 zastrzyki...chyba więcej szkody niż pożytku możesz sobie zafundować.
@Czarna1985 bardzo Ci współczuję:( Sytuacja dla wszystkich jest teraz trudna😢 Trzymaj się tam jakoś! dużo zdrówka ✊✊✊!!!
@Netiaskitchen jakie pyszności robisz🤤🤤🤤
@Wiórka to już jutro🙃🙃🙃✊✊✊

Ja miałam wczoraj jakiś słabszy dzień.Chyba już to zamknięcie daje mi się we znaki🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️Choć mój Małż skutecznie poprawia mi nastrój-wariat jeden😬😬😬to On ogarniał obiado i robił zapiekankę ziemniaczaną....Jutro idę do pracy,wiem może to niepopularne teraz ,ale się cieszę. Mam nadzieję,że pozostanę zdrowa...

Miłego dnia Dziewczyny😘😘😘
Hej ❤️❤️❤️
Tak to już jutro, oczywiście mężowi twardo mówię, żeby się nie na palał, za dużo czasu do myślenia i sama się na pałam ze się udało. Dziś jakoś, w nocy miała glubie sny, obudziłam i było mi nie dobrze, nie mogłam spać od 3 rano i co chwilę sikalam. Ale mówię sobie w duchu, żebym się nie napala, a jednocześnie gadam do brzucha. Wariatka 🤪🤪🤪No i chcice mam straszna od nocy, nie wytrzymałam, złapałam męża i delikatnie się zrelaksowalismy mam nadzieję że to nie zaszkodzić ☹️
Rano jedziemy na betę, mam nadzieję popołudniu coś wiedzieć. O ile terminy wyników się nie wydłużyły 😩

reklama
@Camilleka nie odzywasz się [emoji853]. Wszystko dobrze?
Żyje 🤓, mam tak dużo czasu, ze aż mam mało 😂. Dzięki ze pytasz 😘, wszystko dobrze.
Mam jakieś doły ostatnio, chyba jak wszystkie tutaj, bo Ja na przykład martwię się jak to będzie dalej ze stymulacja 🙁, wczoraj oglądałam program, ze we Francji brakuje już w szpitalach środków do znieczuleń, zmarło już tak dużo osób...2314 .... Ale widze ze w Hiszpani gdzie mieszka @nieagatka jest tragicznie, przynajmniej tak to pokazują we francuskiej tele. My Siedzimy w domu już dwa tygodnie, mąż pracuje z domu, a ja jestem na takim bezrobociu, na którym dostanę 80% wypłaty i później wracam do pracy. Przeraża mnie jakoś ta cała sytuacja 😕
Jeśli chodzi o Chiny, to oglądałam dziś ten program na TVN 24 to jest przerażajace 😥. Mam koleżankę Japonkę i ona mi mówiła wczoraj, ze sytuacja w Chinach wcale nie jest opanowana, ze ciagle ludzie umierają i Chiny specjalnie nie podają prawdziwych statystyk... my praktycznie nie wychodzimy z domu, poza koniecznymi zakupami i wyrzuceniem śmieci.
A co u Ciebie?

Do góry