reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękujemy ehh z biegiem lat im więcej hormonów tym więcej kg na plusie
Ty tez maz wysokie AMH prawda? Jak u ciebie z cukrem? Z hormonami nie ma przelewek :/
Ja akurat nie mam problemow z waga bo to chyba tez genetycznie jest u mnie uwarunkowane. Ale sama wiem po sobie ze w trakcie samej stymulacji przytyłam jakies 3 kg w ciagu 10 dni wiec sama widzisz. A musze sie pilnowac ze wzgledu na cukier. Ja mam jeszcze o tyle szczescie ze poprostu bardzo lubie mieso :), jajka. Wiec jak tym sie zapcham to zapominam o weglowodanach. Nie przejmuj sie dodatkowymi kg jak zajdziesz w ciaze i urodzisz to karmiąc piersią tez sie chyba bardzo chudnie a poza tym malo czasu na jedzenie :) wiec i chyba tez cala uwaga skupiona na maleństwie :)

reklama
Ty tez maz wysokie AMH prawda? Jak u ciebie z cukrem? Z hormonami nie ma przelewek :/
Ja akurat nie mam problemow z waga bo to chyba tez genetycznie jest u mnie uwarunkowane. Ale sama wiem po sobie ze w trakcie samej stymulacji przytyłam jakies 3 kg w ciagu 10 dni wiec sama widzisz. A musze sie pilnowac ze wzgledu na cukier. Ja mam jeszcze o tyle szczescie ze poprostu bardzo lubie mieso :), jajka. Wiec jak tym sie zapcham to zapominam o weglowodanach. Nie przejmuj sie dodatkowymi kg jak zajdziesz w ciaze i urodzisz to karmiąc piersią tez sie chyba bardzo chudnie a poza tym malo czasu na jedzenie :) wiec i chyba tez cala uwaga skupiona na maleństwie :)

Adjustments.JPG
Adjustments.JPG

To moje wyniki, generalnie Io plus hiperinsulinemia się kłania

Ciesz się ze jej ten lenor odpowiada niż jakieś inne „miłe” zapachy ktore psy uwielbiają 😂😂😂
hehehehehehehe 😭 😭 👍👍 dobre ;)
Tylko ja tez biegam po domu nosze ja i całuje i to tak ze ona az warczy czasami na mnie. Taki mały z niej złośliwiec. Wiec siła rzeczy tez juz przesiąkłam Lenorem :) Chyba wypiore to jeszcze raz bez niczego.

Zobacz załącznik 1064091Zobacz załącznik 1064092

To moje wyniki, generalnie Io plus hiperinsulinemia się kłania
Wiesz co glukoze masz extra. Insulina sie troche kłania ale ja po godzinie mialam 130 a po dwoch zamiast spadac to mi wzrosla do 170!!! I tak jak wspomnialam bez nadwagi dlategi nikt z lekarzy mi nie zaproponował badania a wszyscy mnie wysyłali na TSH bo duze oczy o jak sie okazuje nierowne zrenice :-D :-D :-D
Takie badania mi wyszły po 3 transferze wiec moze stad te biochemie. Ale jak sobie pomysle ze moglam wczesniej zrobic tak proste i tanie badanie i ze natraciłam zarodki to az mi sie samej zyc odechciewa :(
Ale o ile sie nie myle to ty naprodukowałaś tyle zarodków ? Super.

reklama
Do góry