reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A sr....ak ;) Beta byla mniejsza pomimo ze poczatkowo rosła prawidłowo. Ale mniejsza od Twojej. Przy pustym jajku to pamietasz ze byla wyższa, potem złe przyrosty i nagle wyskoczyla z kopyta do ponad 1000.
Nie mysl juz o tym. Teraz zacznij poprostu ODYCHAĆ ;) Narazie pieknie to wygląda ...
Jeszcze tylko się dowiem czy genetycznie ok i już przestane uprawiać czarnowidztwo :D

Martwie sie dzisiaj :(
Mam jakies dziwne bole jak by jajnikow jak by podbrzusza. Tak jak w trakcie okresu. W ogole nie wiem czy mialam okres i kiedy. Bo przeciez najpierw sie czyscilam. Potem przestałam potem znowu bylo krwawienie. Bylo czysto na usg. Wydawalo mi sie ze mialam owulacje. Nooo pogubilam sie w tym wszystkim. Chcialam juz zaczac z tym plastrami z borowiny kuracje. Nigdy mnie na okres nic nie bolalo. Zawsze bolalo jak sie okres zaczal. Dzisiaj to az sie balam cwiczyc bo sie boje czy tam jakies choler..two mi nie uroslo po tym wszystkim ...

Przy pierwszym podejściu mialas transfer dwóch zarodków?
Mi moja gin pow że przy pierwszym nie można, że zawsze podaję się jeden no ale w sumie zobaczymy co powiedzą lekarze w klinice. A jeżeli mogę spytać, nie przyjęły się oba?

reklama
Też do niego chodzisz? U nas też tak mówił ale musiał wcześniej wywołać poród. Za to mojej przyjaciółki syn ważył 3,5kg w 36+4i nastawial ja na cesarke. Okazalo sie ze akcja sama sie zaczela w 36+6 i wazyl 3,6 :) urodzila naturalnie
Nio zobaczymy Nasza Cora wedlugbusg jest 3 tyg do przodu Niby termin na 27 listopada, zobaczymy Nie ja mam doktora z Macierzynstwa

Do góry