Też do niego chodzisz? U nas też tak mówił ale musiał wcześniej wywołać poród. Za to mojej przyjaciółki syn ważył 3,5kg w 36+4i nastawial ja na cesarke. Okazalo sie ze akcja sama sie zaczela w 36+6 i wazyl 3,6 urodzila naturalnieAha Fajnie tak wiedziec ze ktos znany poleca Dzieki za informacje u Nas zapowiada sie duza dziewczynka ponad 4 kg
reklama
Ja też się staram robić wszystko wolniej niż zwykle i nie zrywać się ani np nie wbiegać po schodach, poza tym żyje normalnie. Tylko spokój może nas uratowaćJa nie mam żadnych zastrzyków ani nie miałam w dniu transferu czy przed. Mam od ilości leków problemy ze wzdęciami. Dramat a co do brzucha to lekarz trochę mi tam pomieszka cewnikiem bo nie chciał współpracować i chyba z tego powodu odczuwam jakiś dyskomfort. Poza tym wedle zaleceń z kliniki oszczędnie ale oczywiście w domu porządek musi być
bazylia128
Fanka BB :)
Tak świezy jest najlepszy. Wszystko co nie przeyworzone. Czasmi w okresie zimowym ciezko o swiezego ananasa. No zawsze można tam sobie cos zamrozic. ale indeks glikemiczny ananasa jest wysoki wiec ja nie bede sobie tym podbijac insuliny. Tez za piewrszym transferem go wcinalam i czy to ma jakies znaczenie? Nie wiem. Jak ma sie udac to sie uda bez wzgledu na to czy jemy ananaska czy nieA właśnie mi tu dziewczyny mówiły, że z puszki się nie nadaje tylko świeży. [emoji531]
bazylia128
30 % TO BARDZO DUZO. Ja mam amh 7.4 i niedrozne jajowody i i 30% na udane in vitro. Takie są ogólnie statystyki.O kurcze a myślałam że w grudniu polecimy y na pierwszą wizytę i że w styczniu już będziemy w trakcie z racji tego że mam już problemy w pracy bo latalam do Polski się leczyć co chwila więc cały czas na urlopie to nie będziemy mogli latać co chwila na wizyty
No właśnie rozmyślań nad Nowym bądź Invicte, chodź moja gin z Manchesteru poleca mi Bociana, ale może dlatego że sama pracuje w Bocianie tylko na Śląsku, moja rezerwa to 1,19 i gin pow że nawet in vitro mamy 30%, nie wiem czy to dużo czy mało, dla mnie mało i jestem załamana, musi minąć kilka dni i pewnie dojde do siebie ale jak narazie to chodzę i ryczę cały czas bo bardzo chciałem uniknąć in vitro
bazylia128
To teraz juz przestan panikowac i rozmyslaj o przyjemnych rzeczach. Kochana wyglada na to ze to osiagnelas swoj celBeta 68.22 8dpt o mam też wyniki na laktoze i mogę jeść mleko i mleczne produkty
Aduś16
Super!!! Swietne wieści!!! A Ty miałaś accofil? Jeden czy dwa bąbelki brałaś?Beta 68.22 8dpt o mam też wyniki na laktoze i mogę jeść mleko i mleczne produkty
Liliana87
Dziewczyny, jeszcze jedno pytanie. Latem tutaj pisalysmy o ranach, ktore wychodza na granicy czola z wlosami, na karku tez na granicy z wlosami, czerwone, swedzace. Stwierdzilysmy,ze to chyba od lekow. Ja takie mialam, smarowalam oxycortem i mijalo. Pojawia sie to u mnie co jakis czasz ale dzien,dwa zaleczone. Teraz znowu dziadostwo wyszlo, ale tylko na karku, smaruje dwa dni oxycortem ale to jest steryd i nie chce od jutra z lekami do transferu tego uzywac.. macie jakas dobra masc na to? Ktora nie zaszkodzi? Myslalam wbic sie do dermatologa, ale nie chce jej tlumaczyc,ze in vitro a boje sie,ze da mi jakas silna masc i sobie zaszkodze.. ;(
Śliwka12345
A u ciebie jak to było z biochemiczna?To teraz juz przestan panikowac i rozmyslaj o przyjemnych rzeczach. Kochana wyglada na to ze to osiagnelas swoj cel
Śliwka12345
Accofil i 1 babelekSuper!!! Swietne wieści!!! A Ty miałaś accofil? Jeden czy dwa bąbelki brałaś?
reklama
bazylia128
A sr....ak Beta byla mniejsza pomimo ze poczatkowo rosła prawidłowo. Ale mniejsza od Twojej. Przy pustym jajku to pamietasz ze byla wyższa, potem złe przyrosty i nagle wyskoczyla z kopyta do ponad 1000.A u ciebie jak to było z biochemiczna?
Nie mysl juz o tym. Teraz zacznij poprostu ODYCHAĆ Narazie pieknie to wygląda ...
Podziel się: