@Dgd dziękuję kochana za wiadomosc. Jeszcze ta homocysteine chce jakos obnizyc witaminami metylowymi i mama nadzieje ze juz sie uda. Scratching endometrium zrobiony wiec tez mam nadzieje ze cos pomoze.
Mam tylko pytanie do ciebie i pozostalych @dżoasia moze ty masz tez wiedze na ten temat i w miare mozliwosci podpowiesz. Dostalam leki (viagre) sildenafil actavis 50 mam stosowac od 2 dc dowcipnie po 1/2 tab 4 x dziennie. Czytalam ze to niby na lepsze endometrium. @Dgd @dżoasia @ilmenau sluszalyscie cos o tym? Co mi mozecie o tym powiedzieć? Czy to faktycznie pomaga?
A ja mam jakieś przeczucie, że u Ciebie też się teraz zdarzy cud. Tego życzę Tobie i wszystkim dziewczynom, które muszą walczyć o coś, co powinno być normalnością w życiu. Mam często taką złość za to, ale jednak trzeba walczyć. Tabletek typu "wiagra" nigdy nie miałam, bo u mnie akurat z endometrium nigdy nie było problemu. Ale kojarzę, że faktycznie może dobrze podziałać. Nie zgłębiałem bardzo tematu, ale coś na ten temat kiedyś czytałam.@Dgd kochana ciesze sie ze u Was juz blizej niz dalej. Jeszcze troszkę i malenstwo bedzie na swiecie ♥ imie juz macie? U maluszka wszytko sie wchlonelo? kochana ty to jestes mega cudm. Oby wiecej takich cudow bylo :-)
A u nas ok. Maluch, podrósł, torbielki się wchłonęły i czekamy na 11.07 na wizytę, aby sprawdzić serduszko, bo coś tam ostatnio było delikatnie do kontroli. Narazie robocze imię to Julek, ale dalej nie jesteśmy zdecydowani.