Co za SZCZĘŚCIE!!!!GRATULACJE dużo dużo zdrówka dla całej rodzinki@Justyska13 @ilmenau @Agniecha1508 @Vinszka i reszta kochanych kobitek melduję się po małych przejściach moje tulisie zdrowe rosną jak na drożdzach synek ważył po porodzie 2740 a córcia 2080 oboje silni i zdrowi <3 <3 <3 ja po cesarce troszkę gorzej bo pod szwem zrobiła mi się twarda opuchlizna kształtem i wielkością kiełbaski śląskiej no i antybiotyk przez tydzień maści itp... ale jest już ok ;-)
kobitki gratuluję wszystkim pozytywnych bet nie doczytałam do końca kto jeszcze ale @Kurcia gratuluję ,gratuluję także waszych pięknych widoków i serduszek na usg no i teraz czekam na kolejne szcześliwe rozwiązania Przedstawiam moje Tulisie Aniela oraz Konrad oraz ich starszą siostrę Zobacz załącznik 992808Zobacz załącznik 992809Zobacz załącznik 992810Zobacz załącznik 992811
reklama
Justyska13
Fanka BB :)
Boze @Beata 4 coz za słodziaki!!!!♥♥♥♥♥ kochana gratuluję cudownych kruszynek... Boze az mi lzy ciekna jakie to szczęście. Kochana niech malenstwa zdrowo rosna i daja Wam duzo pociechy i szczescia, a Ty uwazaj na siebie i wracaj do pelni sil Beatko ja nie wiedzialam ze ty masz córkę sadzilam ze bliźniaki to twoje jedyne dzieciatka. A przyznam ze czytalam twoje posty od poczatku ale pewnie gdzies mi to umknelo. To córcia bedzie Ci pomagac na pewno. Kochana odwiedzaj nas czasm i zdawaj relacje z zycia trzymaj za nas kciuki bysmy tez tulily takie szczęście tule Was mocno ♥♥♥@Justyska13 @ilmenau @Agniecha1508 @Vinszka i reszta kochanych kobitek melduję się po małych przejściach moje tulisie zdrowe rosną jak na drożdzach synek ważył po porodzie 2740 a córcia 2080 oboje silni i zdrowi <3 <3 <3 ja po cesarce troszkę gorzej bo pod szwem zrobiła mi się twarda opuchlizna kształtem i wielkością kiełbaski śląskiej no i antybiotyk przez tydzień maści itp... ale jest już ok ;-)
kobitki gratuluję wszystkim pozytywnych bet nie doczytałam do końca kto jeszcze ale @Kurcia gratuluję ,gratuluję także waszych pięknych widoków i serduszek na usg no i teraz czekam na kolejne szcześliwe rozwiązania Przedstawiam moje Tulisie Aniela oraz Konrad oraz ich starszą siostrę Zobacz załącznik 992808Zobacz załącznik 992809Zobacz załącznik 992810Zobacz załącznik 992811
ilmenau
@Justyska13 @ilmenau @Agniecha1508 @Vinszka i reszta kochanych kobitek melduję się po małych przejściach moje tulisie zdrowe rosną jak na drożdzach synek ważył po porodzie 2740 a córcia 2080 oboje silni i zdrowi <3 <3 <3 ja po cesarce troszkę gorzej bo pod szwem zrobiła mi się twarda opuchlizna kształtem i wielkością kiełbaski śląskiej no i antybiotyk przez tydzień maści itp... ale jest już ok ;-)
Cudownosci! Wspaniałe slodziaki!!!
Cieszę się Beatko, że z tobą już wszystko dobrze, wracaj do pełni sił bo 3 Skarby cię potrzebują
Justyska13
Dziewczynki powiedzcie mi na co acard dostajecie od Pasnika?
Czy spasmolina, buscopan jest na recepte?
@Justyska13 @ilmenau @Agniecha1508 @Vinszka i reszta kochanych kobitek melduję się po małych przejściach moje tulisie zdrowe rosną jak na drożdzach synek ważył po porodzie 2740 a córcia 2080 oboje silni i zdrowi kobitki gratuluję wszystkim pozytywnych bet nie doczytałam do końca kto jeszcze ale @Kurcia gratuluję ,gratuluję także waszych pięknych widoków i serduszek na usg no i teraz czekam na kolejne szcześliwe rozwiązania Przedstawiam moje Tulisie Aniela oraz Konrad oraz ich starszą siostrę Zobacz załącznik 992808Zobacz załącznik 992809Zobacz załącznik 992810Zobacz załącznik 992811
Aaa!!! Jakie piekne! I jaka siostra dumna!!
Ogromne gratulacje[emoji5][emoji5][emoji5]
Dziewczynki powiedzcie mi na co acard dostajecie od Pasnika?
Acard jest na rozrzedzenie krwi standardowo. Mi gin tez go dawal.
Spasmolina na recepte, buscopan bez recepty.
Forget-me-not...
Ogromne gratulacje!!!@Justyska13 @ilmenau @Agniecha1508 @Vinszka i reszta kochanych kobitek melduję się po małych przejściach moje tulisie zdrowe rosną jak na drożdzach synek ważył po porodzie 2740 a córcia 2080 oboje silni i zdrowi kobitki gratuluję wszystkim pozytywnych bet nie doczytałam do końca kto jeszcze ale @Kurcia gratuluję ,gratuluję także waszych pięknych widoków i serduszek na usg no i teraz czekam na kolejne szcześliwe rozwiązania Przedstawiam moje Tulisie Aniela oraz Konrad oraz ich starszą siostrę Zobacz załącznik 992808Zobacz załącznik 992809Zobacz załącznik 992810Zobacz załącznik 992811
Cudowne tulisie, niech zdrowo rosną [emoji173][emoji173]
To teraz już rodzinka w komplecie i pełnia szczescia...
Aż chce sie dalej walczyć jak sie patrzy na takie cuda...
monikao777
Embryoglue pomógł?u mnie przy kazdym transferze jest podawany embrioglue i nie płace za to dodatkowo
monikao777
QUOTE="monikao777, post: 18251233, member: 182734"]
Dziewczyny czy stosowała któraś embryoglue przy transferze ?
Ja skorzystałam. Lekarz mówił ze nie muszę ale jednak chciałam. Koszt 300 zl
[/QUOTE]
Czy transfer był udany?
reklama
Kochana trzymam za Was kciuki i życzę każdej z was takiego szczęścia jakie leżą u mnie w domku w kołyskach ❤❤❤Boze @Beata 4 coz za słodziaki!!!!♥♥♥♥♥ kochana gratuluję cudownych kruszynek... Boze az mi lzy ciekna jakie to szczęście. Kochana niech malenstwa zdrowo rosna i daja Wam duzo pociechy i szczescia, a Ty uwazaj na siebie i wracaj do pelni sil Beatko ja nie wiedzialam ze ty masz córkę sadzilam ze bliźniaki to twoje jedyne dzieciatka. A przyznam ze czytalam twoje posty od poczatku ale pewnie gdzies mi to umknelo. To córcia bedzie Ci pomagac na pewno. Kochana odwiedzaj nas czasm i zdawaj relacje z zycia trzymaj za nas kciuki bysmy tez tulily takie szczęście tule Was mocno ♥♥♥
Podziel się: