reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To u mnie blastka z 6 doby i klasa 4cc
Obie takie same...
Kiedy u Was planowany transfer??
oo to podobne blastki mamy. wizytę mam w przyszły czwartek i wtedy wszystkiego się dowiem, jeśli wyniki będą ok to w połowie lipca. Nie wiem jak będzie ze scretingiem endo bo lekarz wspominał ale czy zrobi to się okaże. Na to trzeba się jakoś wcześniej umawiać czy wystarczy że na wizycie mi lekarz to może zrobić? Bo w przyszły czwartek to będzie mój 25 dzień cyklu.

reklama
Na czczo insulina powinna byc jednocyfrowa wiec chyba ok. Po obciazeniu jakby bylo troszke niżej to zawsze lepiej, ale jak dla mnie to jest wmiare ok. Tylko ta glukoza tak nie calkiem dobrze sie zachowuje.
Tak wlasnie mialam na mysli ze moze isc w strone hipoglikemii reaktywnej...
no właśnie tak czytałam. Ide zaraz do lekarza rodzinnego, wysępiłam wizytę ;) w rejestracji powiedziałam że kontrol i miały mnie wcisnąć. wiec zobaczymy co mi powie.

no właśnie tak czytałam. Ide zaraz do lekarza rodzinnego, wysępiłam wizytę ;) w rejestracji powiedziałam że kontrol i miały mnie wcisnąć. wiec zobaczymy co mi powie.
Szybko dzialasz i dobrze[emoji6]
Tylko nie wiem czy rodzinny to odpowiedni lekarz bo pewnie powie ze wszystko ok, bo ogolnie twoje wyniki nie sa zle.
Dobrze by bylo diabetologa zobaczyc.

To moje drugie podejście, za pierwszym razem cb - sen trwał krótko. Bardzo to przeżyłam i boje się, ze tym razem już sobie nie poradze. Bardzo ciezko zniosłam czas po punkcji i w zasadzie do dzisiaj kiepsko się czuje. Od Pasnika mam zalecenia na szczepienia, ale ich nie robiłam i tak naprawdę to z tym transferem ide na żywioł.

Ty jestes po świeżym transferze? Ja mam crio. I zupełnie się nie orientuje, jakie powinny byc wartości hormonów. W pt bede znowu robic estradiol i dodatkowo progesteron. Zreszta dowiem się dokładnie na wizycie. Chciałabym wierzyc, ze bedzie dobrze, ale bardzo boje się rozczarowania.

Tyle człowiek musi przejść, żeby upragniony cel został osiągnięty.
W sobotę mam transfer na sztucznym cyklu. I nie robię w tym dniu żadnych badan

a jakie leki masz i od którego dnia cyklu? Jakie badania musiałaś robić przed crio?
W 3dc badałam progesteron i miał byc poniżej 1, wtedy zaczęłam brac estrofem. 2x1 przez 3 dni, kolejne 3 - 3x1, a od jutra 4x1. Wczoraj badałam estradiol, a w pt progesteron i estradiol. Nic więcej nie mam z badań. W dniu transferu 2x intralipid i zobaczymy czy do tego bedzie accofil. Niestety nadal nie dostałam odpowiedzi co do zaleceń od Pasnika, wiec bazuje na zaleceniach mojej lekarki.

@Murawa - kurczę jak ja Cię rozumiem. Wiecznie coś , mi też wyszły bakterie z wymazu - znów - quwa nigdy nie miałam. Co do cytologi - powtórz gdzieś indziej. Jak robiłam w 07/2018 też tak miałam - kazali powtórzyć u 2 była ok.
Mój lekarz mówi, że to może być jakieś zapalenie i ja też raczej na to stawiam, bo zawsze cytologie miałam ok. A teraz po tej operacji mogło się coś przyplatac. Mówię jak nie urok to sraczka... Ech. :(

Hej. Bosze dzieczynki - dziś 4 dzień hodowli naszych zarodeczków - nadal sa 4 , jeden już 12 A , reszta ciut niżej ( cztery w 3 dobie 8 A zamrożone ) jutro jak będzie ok mroza pozostałe. Także proszę nadal mocne ✊✊✊ forumowe kciukasy , które mają moc.
Ejjj no... Pierwsza klasa!!!! Będą różowe pupcie jak nic :D

reklama
Do góry