ilmenau
Fanka BB :)
Tak ale po podaniu prolutex
Wiec blondynka ze mnie .
Haha, mummy brain
Ale sprawdź jeszcze ten progesteron bo to może być przyczyną plamienia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak ale po podaniu prolutex
Wiec blondynka ze mnie .
No progesteron pięknie poszedł w górę BRAWO!!! No to tylko czekam na piekna bete w poniedziałek!!!
Zobaczysz ze bedzie piekna beta w poniedziałek :-) ja tez testuje w poniedziałek mam nadzieje ze dalej bede w ciazy :-) i bedziemy cieszyć sie razemWlasnie to mnie dziwi ze progesteron tak poszybował do gory czyli gdzieś ta mała szansa jest[emoji110]
A Ty jak się czujesz?
W poniedziałek zrobisz betę ?
Zobaczysz ze bedzie piekna beta w poniedziałek :-) ja tez testuje w poniedziałek mam nadzieje ze dalej bede w ciazy :-) i bedziemy cieszyć sie razem [emoji173]️
Mysle ze wiekszoscCzy miała któraś z was plamienia po punkcji?
.Czy miała któraś z was plamienia po punkcji?
Tak, to normalne.Czy miała któraś z was plamienia po punkcji?
Wspaniale!!!!Dziewczyny dziś 10dpt Beta 123
we środę 8dpt 59,65
Ponoć w porządku przyrost ale stres na maxa bo jakieś plamienie się pojawiło i ta niepewność na przyszłość ale pije według zaleceń meliske
@jagodaaga trzymam kciuki za dzisiejsze jajcobranie i za zapłodnienie![emoji3590]
@Estta jak zarodeczki?
Uff ja zwariuje od tych myśli. Za mną 6 godzin jazdy autem po punkcji autem...wytrzeslo mnie jak nie wiem. ..a tu na miejscu na papierze toaletowym trochę wydzieliny zabarwionej...i już sobie wkręcilam.....Tak, to normalne.