Marzycielka7
Fanka BB :)
Dziewczyny jeśli znacie lub mieliście styczność z tymi lekarzami to bardzo proszę o podpowiedz i jakieś opinie o nich. Siedzę już chyba dwa tygodnie na internecie i czytam o tym in vitro, o klinikach, badaniach itp . Nie chcemy z mężem podjąć jakiejś decyzji pochopnie a poza tym oboje pracujemy.... z resztą pewnie jak każdy... Zdecydowaliśmy , że będziemy leczyć się w Vitrolive w Szczecinie tylko teraz kwestia wybrania lekarza... czytałam wiele opinii negatywnych i pozytywnych o dr Kurzawie i wydaje mi się niezbyt, choć z pewnością ma duże doświadczenie, To samo zdanie (czytając opinię ) mam na temat Sienkiewicza.... kurcze tylko jakoś ogólnie nie mogę znalesc opinii w miarę nowych powiedzmy rok 2017,2018 czy 2019 nawet, wszystkie raczej od 2007 do 2015... Dużo pozytywów czytam na temat młodych lekarzy... np. Brelik podobno miły, sympatyczny, kompetentnie podchodzi do pacjentów , odpowiada na smsy i oddzwania, dobrze diagnzuje. Bardzo podobne opinie czytam też o Ciepieli. Dlatego zastanawiamy się nad Brelikiem i Ciepielą...
W ogóle dziewczyny to powiem Wam tak... coraz częściej zauważam, że młode pokolenie lekarzy jest bardziej nastawione na dokładną pomoc pacjentom. Byłam ost u internisty , żeby sprawdził moje wstępne wyniki. Bardzo poważnie podszedł do tego kiedy powiedziałam, że będziemy mieć in vitro. Dał mi skierowania , zapowiedział ,że jeśli będę potrzebować badania krwi to nie muszę specjalnie się do niego umawiać tylko zadzwonić na recepcje i one wtedy przez niego wystawią. Dzięki takiemu podejściu do sprawy lekarzy człowiek naprawdę zaczyna pozytywnie myśleć i czuję, że na prawdę będzie dobrze i się uda WSZYSTKIM WAM również życzę, aby wszystko czego pragniecie się spełniło
Ja leczę się u doktora C w Vitro w Szczecinie