reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Udało się ?

Zastanawiam się skąd taki spadek w przeciągu roku . 10 a 0% to ogromna różnica ...

Hej.U mojego męża 1% tylko było prawidłowych ,reszta nie ruchomych i uszkodzonych więc tragedia ,lekarz androlog odradził nam inseminacje od razu i powiedział byśmy od razu podchodzili do in vitro na większe powodzenie ciąży , że względu kiepskie nasienie męża , nawet tabletki które brał przez 3 miesiące nic nie dały poprawy . I podeszliśmy do in vitro bez namysłu

reklama
Udało się ?

Zastanawiam się skąd taki spadek w przeciągu roku . 10 a 0% to ogromna różnica ...
Tak udało się za pierwszym razem ,było to 2 lata temu więc już też troszkę minęło ginekolog zaleciła nam byśmy dodatkowo zdecydowali się na metode IMSI,że względów na dużo uszkodzonych plemników. Nie wiem skad taki spadek, konsultowaliście to z lekarzem dlaczego taki spadek.

Z takimi wynikami kwalifikujemy się na jakieś dofinansowanie ?

nQUOTE="czarnu1a, post: 17772103, member: 174278"]Tak udało się za pierwszym razem ,było to 2 lata temu więc już też troszkę minęło ginekolog zaleciła nam byśmy dodatkowo zdecydowali się na metode IMSI,że względów na dużo uszkodzonych plemników.[/QUOTE]

A czy mąż nie był ostatnio chory? Nie przegrzał jajek? Na saunę nie chodzi? Jakieś leki, antybiotyki w ciągu ostatnich 3 miesięcy?
Na saunę chodzi 2 razy w roku , nie chorował . Jedyne co to przyjmował prawie rok clo na podwyższenie testosteronu i letrox na tarczyce . Nie mogę go nauczyć nie noszenia tel w kieszeni ale to chyba na pewno nie jest główny powód :/

Czy któras z Was ma nadmiar sliny w ciąży? Ja mam wręcz slinotok. Nie mogę juz polykac tej sliny bo mi niedobrze i zbiera się na wymioty. Cxy można coś z tym zrobić??? :(
Kochana sluszalam o tym znajoma tak miala i lekarz powiedzial jej ze nie da sie nic z tym zrobic jedne maja mdlosci a inne brzydko mowiac slinotok. Jest to bardzo rzadkie.

Z takimi wynikami kwalifikujemy się na jakieś dofinansowanie ?

nQUOTE="czarnu1a, post: 17772103, member: 174278"]Tak udało się za pierwszym razem ,było to 2 lata temu więc już też troszkę minęło ginekolog zaleciła nam byśmy dodatkowo zdecydowali się na metode IMSI,że względów na dużo uszkodzonych plemników.
[/QUOTE]
Myślę że tak ,ale to się chyba dłużej czeka, my robiliśmy wszystko prywatnie i za wszystko płaciliśmy.

Kochane dziekuje za kciuki[emoji3590][emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Wracamy do domku i test mamy robić po 8 dniach czyli 9 marca [emoji4][emoji4][emoji4]To wcale nie jest przekreslone [emoji8][emoji8] moze sie wszstko super skonczyc, trzeba myśleć pozytywnie[emoji9][emoji9][emoji3590][emoji3590]

Kciuki za piekna bete!!![emoji1307][emoji1307][emoji1307]

reklama
Na saunę chodzi 2 razy w roku , nie chorował . Jedyne co to przyjmował prawie rok clo na podwyższenie testosteronu i letrox na tarczyce . Nie mogę go nauczyć nie noszenia tel w kieszeni ale to chyba na pewno nie jest główny powód :/
U nas to samo ,noszenie tel w kieszeni ,ale wiekszosc facetów tak nosi ;/ i dodatkowo palenie fajek bylo, ale bez żadnych leków.

Do góry