reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam. Podczytuje was od jakiegoś czasu i w końcu postanowiłam napisać. Mam 5-letniego synka z in vitro. Została mi jedna śnieżynka więc postanowiliśmy po nią wrócić, niestety nie udało się. Postanowiłam podejść do kolejnej procedury jeszcze raz i w piątek miałam pobranie. Wyhodowałam ku mojemu zdziwieniu 17 pęcherzyków. W środę mam mieć transfer i później czekanie☺
Ze stymulacji został mi ovaleap 375 jednostek, menopur 225 jednostek i gonapeptyl 3 zastrzyki gdyby któraś z Was była zainteresowana;) Proszę o wiadomość.
Gratuluję wszystkim tym którym się udało i kibicuję tym które czekają na swój cud:)

reklama
@Sol kawał chłopiska już :) piękne wiadomości!
@sssurykatka zdróweczka :*
@dreamscometrue wszystkiego najlepszego dla Zosieńki :* :)

a ja w internetach czytałam dokładnie odwrotne informacje - haha ;)

Ale mieciowi wode z mozgu robicie niedobre wy ;)... a ja juz teorie snulam na temat tego co mieciatko kryje miedzy nozkami [emoji23]

Ja miałam dziś wizytę dziewczynki. 24+2. Wszystko ok, szyjka zamknięta i długa. Malutki się przekręcil znowu i jest nóżkami do dołu. Waży już 700g. Wszystko w jak najlepszym porządku.

@sssurykatka moj polip się prawie całkiem schował! Tego Ci również życzę kochana bo trochę jest z nim spokoju!
Ale żeby nie było nudno to ja się nabawilam urazu spojenia łonowego. Boli mnie jak cholera w niektórych pozycjach. Miejmy nadzieję, że nie rozejdzie się bardziej.

Jak dobrze, ze wizyta pozytywna sloneczko :). Mam nadzieje, ze ten uraz nie jest zadnym zagrozeniem poza dyskomfortem, nigdy o tym nie slyszalam.

Jak dobrze, ze wizyta pozytywna sloneczko :). Mam nadzieje, ze ten uraz nie jest zadnym zagrozeniem poza dyskomfortem, nigdy o tym nie slyszalam.
Kochana! To jest jazda bez trzymanki. Może być spokojnie z lekkimi bólami tylko w nie których pozycjach a może być masakra! Dziś mnie lekarka na zwolnienie namawiała ale ja nie chcę bo oczywiście wiesz jak tutaj jest...

Muszę się dogadać, że z domu pracuje bo powiedziała mi, że w najgorszym wypadku mogę do pół roku po porodzie nie chodzić ale wyobrażasz to sobie! Ja myślę, że będzie dobrze ale troszkę mnie nastraszylam. ..
Poczytaj na ang stronach to SPD

Czy jest tu ktoś kto załapał się do warszawskiego dofinansowania in vitro?
Chcialabym podpytać ile mniej więcej dopłacałyście do całej procedury?

Hej, ja dziś po wizycie przed crio.
Mam dwa piękne pęcherzyki i jutro wchodzi Ovitrelle. Przy okazji mam wykorzystać również męża ;)
Transfer prawdopodobnie w sobotę. Bierzemy jedną blastkę.
@nadziejamoja:), @Forget-me-not... jak u was sytuacja?
Wybaczcie, że słabo się udzielam, ale mam korkociąg w pracy ;/
@Akatombo @Forget-me-not... dziewczyny ja czekam na okres i po działamy z crio Więc może być tak, że będziemy razem transferować

reklama
Do góry