reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja musze pracować niestety kochana i to jak najdluzej bo mi z macierzyńskiego zabiorą jak pójdę na dłuższe zwolnienie. Takie głupie tutaj mamy to prawo w UK. Ale brzuszek zaczął mi twardniec właśnie teraz na urlopie. W okolicy świat bo narobilam się wokoło gości i przygotowań.
Zobaczymy jak to będzie jak pójdę do pracy od stycznia. Ohh.. Fajnie byłoby na zwolnienie isc. Ewentualnie popracuje z domku.
Pozdrawiam Cię cieplutko i pytanie, że damy radę donosic :)

reklama
Sol a nie mozesz poprostu iac na sick'a do czasu rozpoczęcia maternity leave? U nas w ie mnostwo kobiet tak robi i to jest calkiem normalne, szczegolnie dla kobiet ktore juz w 7miesiacu maja +20kg i jest im ciężko sie ruszać

reklama
Do góry