reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Będzie dobrze, tylko nie wiadomo kiedy, oby jak najszybciej :* Nie odbieram ci nadziei. Zostań z nami, będzie raźniej@dżoasia, wszyscy twierdzą, że ivf jest właśnie dla takich przypadków jak moje idealne, więc proszę, nie odbieraj mi resztek nadziei... tylko to mi już zostało.
Mamma!Mia!
Bez decyzji lekarza leków nie odstawie, tylko clexane sobie odpuszcze bo kiepsko znoszę zastrzyki. A na cud nie liczę...ja bym juz odstawiała leki, raczej nie ma co liczyć na cud. A który masz dzisiaj dpt?
Never give up
Taki właśnie ma ponoć styl działania doktor M :/Jestem już po wizycie u dr M. Przerobiłam wszystkich w Bocianie i wybieram dr P. Jeśli się nie uda to wracam do niego i to zdecydowanie. Pęcherzyki są podobno ok, mam dziś ostatnią dawkę menopuru ale za to 300 jednostek. Jutro jakiś zastrzyk na pęknięcie i w czwartek punkcja. Na moje pytanie o wielkość pęcherzyków i ilość usłyszałam jest dobrze i tyle. Dostałam plik recept i jestem wolna do czwartku.
Czyli @motylek24 nie powiedział Ci ile masz pęcherzyków i jakiej wielkości???
Nasz doktor P to drukowal mi zdjęcia i tłumaczył ile gdzie i który ok itd..
Ostatnia edycja:
Ja biorę dawkę 25mgDziewczyny czy któraś brała luteinę w zastrzykach, nazwa leku Prolutex ? Jakie dawki brałyście.
Never give up
@Agonia777 suuuper wieści@Mieciu85 trzymam mocno kciuki za transfer. Zaciskaj nogi i nie wypuszczaj przez 9 miesięcy
@Agniecha1508 czekamy na wieści kiedy startujesz ze stymulacje!!!
@Apsik1981 kciuki za punkcję
@PaulinkaP kochana wszystko będzie dobrze, powtórz betę i zobaczysz co się dzieje.
@Justin87 możesz wpisać mnie na jutro na wizytę przed transferem?? Jutro wszystko będę miała ustalone i czekamy na ten odpowiedni moment
3mam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę...
misis188
Boze jaka ja jestem oderwana od rzeczywistości. Zapomnialam ze masz odroczonychyba do zamrażary
Never give up
@Mieciu85 i zostanie na całe 9 miesięcyDzieki dzoasia dalam rade hihi. No powiem, ze Wukek Jarek bylby z nich dumny, intralipid lecial prawie 5.5 godziny [emoji43][emoji43]. Juz po transferze, pokazali blastke na monitorku i w macicy. Dr G-K baaardzo sympatyczna. Zrobila na mnie najlepsze wrazenie ze wezystkich lekarzy, z ktorymi do tej pory mialam stycznosc w klinice. Bardzo mila i uprzejma, transfer na spokojnie, przedstawila sie porozmawiala, zapytala o leki, czy potrzebne jakies recepty. Teraz odpoczywamy w dwupaku i czekamy na pizze, oby tak zostalo na 9 mcy [emoji51]
Ciotki forumowe 3maja mega
misis188
CcKurcze Misis jak to minelo [emoji4] trzymam kciuki za Twoj porod [emoji4] planujesz cc czy jesli sie bedzie dalo sn? [emoji4]
reklama
motylek24
No właśnie nic nie powiedział. Oni mają cały czy tam częściowy zapis w systemie komputerowym, widziałam jak otwierał zdjęcia USG te poprzednie. Doktor M. to nie moj styl, podobno ma dobrą rękę do stymulacji. Niestety nie dowiedziałam się niczego tylko że jest dobrze. Jednak wolę naszego doktorka.Taki właśnie ma ponoć styl działania doktor M :/
Czyli @motylek24 nie powiedział Ci ile masz pęcherzyków i jakiej wielkości???
Nasz doktor P to drukowal mi zdjęcia i tłumaczył ile gdzie i który ok itd..
Podziel się: