reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jestem już po wizycie u dr M. Przerobiłam wszystkich w Bocianie i wybieram dr P. Jeśli się nie uda to wracam do niego i to zdecydowanie. Pęcherzyki są podobno ok, mam dziś ostatnią dawkę menopuru ale za to 300 jednostek. Jutro jakiś zastrzyk na pęknięcie i w czwartek punkcja. Na moje pytanie o wielkość pęcherzyków i ilość usłyszałam jest dobrze i tyle. Dostałam plik recept i jestem wolna do czwartku.
Taki właśnie ma ponoć styl działania doktor M :/
Czyli @motylek24 nie powiedział Ci ile masz pęcherzyków i jakiej wielkości???
Nasz doktor P to drukowal mi zdjęcia i tłumaczył ile gdzie i który ok itd.. :)

Ostatnia edycja:
@Mieciu85 trzymam mocno kciuki za transfer. Zaciskaj nogi i nie wypuszczaj przez 9 miesięcy ✊✊
@Agniecha1508 czekamy na wieści kiedy startujesz ze stymulacje!!!
@Apsik1981 kciuki za punkcję ✊✊
@PaulinkaP kochana wszystko będzie dobrze, powtórz betę i zobaczysz co się dzieje.

@Justin87 możesz wpisać mnie na jutro na wizytę przed transferem?? Jutro wszystko będę miała ustalone i czekamy na ten odpowiedni moment :D:D:D
@Agonia777 suuuper wieści:):D :D
3mam mocno kciuki za jutrzejszą wizytę...;)

Dzieki dzoasia :) dalam rade hihi. No powiem, ze Wukek Jarek bylby z nich dumny, intralipid lecial prawie 5.5 godziny [emoji43][emoji43]. Juz po transferze, pokazali blastke na monitorku i w macicy. Dr G-K baaardzo sympatyczna. Zrobila na mnie najlepsze wrazenie ze wezystkich lekarzy, z ktorymi do tej pory mialam stycznosc w klinice. Bardzo mila i uprzejma, transfer na spokojnie, przedstawila sie porozmawiala, zapytala o leki, czy potrzebne jakies recepty. Teraz odpoczywamy w dwupaku i czekamy na pizze, oby tak zostalo na 9 mcy [emoji51] ;)
@Mieciu85 i zostanie na całe 9 miesięcy;);)
Ciotki forumowe 3maja mega ✊✊✊✊✊✊

reklama
Taki właśnie ma ponoć styl działania doktor M :/
Czyli @motylek24 nie powiedział Ci ile masz pęcherzyków i jakiej wielkości???
Nasz doktor P to drukowal mi zdjęcia i tłumaczył ile gdzie i który ok itd.. :)
No właśnie nic nie powiedział. Oni mają cały czy tam częściowy zapis w systemie komputerowym, widziałam jak otwierał zdjęcia USG te poprzednie. Doktor M. to nie moj styl, podobno ma dobrą rękę do stymulacji. Niestety nie dowiedziałam się niczego tylko że jest dobrze. Jednak wolę naszego doktorka.

Do góry