gosia321
Fanka BB :)
Pieknie :*Już po wizycie, jest pecherzyk, ksiazkowo 10 mm, z całkiem zoltkowym [emoji2] [emoji2] [emoji2] teraz czekamy 2 tygodnie na [emoji173] Zobacz załącznik 859349
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pieknie :*Już po wizycie, jest pecherzyk, ksiazkowo 10 mm, z całkiem zoltkowym [emoji2] [emoji2] [emoji2] teraz czekamy 2 tygodnie na [emoji173] Zobacz załącznik 859349
Zobaczysz na pewno[emoji8]Gratuluję;-)też bym chciała zobaczyć taki pęcherzyk;-)
Właśnie przechodzę swój pierwszy poważny kryzys. Zazwyczaj jestem pozytywnie nastawiona i tak też było na początku procedury. A teraz mam czarne myśli. Pocieszaja mnie kejne dobre wiadomości na tym forum;-)Zobaczysz na pewno[emoji8]
Laska najważniejsze to wierzyć do końca... Ty optymistyczna babka powinnaś to doskonale wiedzieć!Mmoje małe zarodeczki nie nadawały się do zamrożenia.. no żesz - zryczałam się w pracy
Więc mamy tylko blastusia w brzuszku - jest 2dpt brzuch boli ale już nie wiem od czego... bo i mnie zatkało gastrycznie i obudziłąm się z pełnym pęcherzem, że aż bolało jak sikałam, więc są trzy opcje:
1. podrażopny pechęrz
2, zatwardzenie
3, ciąża
Dyskomfort bynajmniej nieprzyjemny jak diabli...
ja to się mam jak nie urok to sraczka...
coraz mniej we mnie optymizmu
Niestety ale Asia ma chyba rację. Jakby tabletki miały pomóc to rozmiar delikatnie już by się zmienił ;/Torbiel przyjajowodowa o takich rozmiarach juz sie raczej nie wchlonie dzieki tabsom
Tylko u Ciebie włączyła encorton do trzeciego transferu. Jak u Ciebie w ogóle do tego doszło? jak długo i w jakiej dawce brałaś ten lek?
Będę cisnąć, tylko czy to da efekt, raczej wątpię.
bo jest! kocham Go i jest i ma na imię Alusia albo Arturek i zostanie z nami na zawsze - wierzę w to...Laska najważniejsze to wierzyć do końca... Ty optymistyczna babka powinnaś to doskonale wiedzieć!
Kochana teraz trzeba uwierzyć ze ten jeden jedyny blastuś jest z Tobą na całe życie
No teraz czekam na ten okres jak po lekach nie przyjdzie to wtedy pojadę znowuNiestety ale Asia ma chyba rację. Jakby tabletki miały pomóc to rozmiar delikatnie już by się zmienił ;/
@PaulinkaP a kiedy teraz idziesz do lekarza?
Pięnie!!!! Gratuluję @Koniczyna82Dziewczynki jestem pi wizycie pecherzykowej 17dpt blastki. Czyli 5+1 niby.
Jest jeden pecherzyj z cialkiem żółtym, 7,3mm
Zobacz załącznik 859275