reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny śliczne brzuszki małe i duze[emoji6][emoji4] ja tęsknię za moim, za tym głaskaniem, kopniakami. Cieszcie się ta chwila[emoji7][emoji8] bo minie szybko i przyjdą różowe pupki do przebierania i nieprzespane noce[emoji1] a tu mój dawno dawno temu brzuchol 3 dni przed cc a w nim Oliwia 3010 i Filip 2730[emoji7]
125dd5d3ec564ed0ba3c7dce6caa7443.jpg

Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
NO NIE!!!! Nie dość że takie śliczne bejbusie to i matka laska :D Wyglądałaś jakbyś wsadziła piłkę pod bluzkę :p

No to chyba większośc jest ok, tylko wyszła ci MTHFT A i C - wnioskuje, że obie w wersji hetero, czyli łagodniejszej. Możesz zbadać sobie poziom wit b12, b6, kwasu foliowego i homocysteiny. Jeśli masz wersję mutacji hetero (czyli po 1 uszkodzonym ramieniu genu) to najlepszym rozwiązaniem będą chyba witaminy metylowane (b12,b6 kw foliowy) w połączeniu z syntetykami. Po transferze poproś o heparynę (jeśli jej nie miałaś)
@dżoasia Dziękuję Pani Doktór heparyne mialam

NO NIE!!!! Nie dość że takie śliczne bejbusie to i matka laska :D Wyglądałaś jakbyś wsadziła piłkę pod bluzkę :p
Hehe no nikt nie mógł uwierzyć że takie duże dzieci tam.byly.[emoji23] lekarze na sali operacyjnej śmiali się że szukają trzeciego skoro
mój brzuchol jest tak pojemny. Te moje bejbusie cały czas trzymają kciuki za ciocie. Widzę że przygotowujesz się do crio [emoji110]
e104c2ff0300bdb64e6f4d33f7e1746d.jpg
11e4458b9047cc9421bbebe8f1c3ec5c.jpg

Hehe no nikt nie mógł uwierzyć że takie duże dzieci tam.byly.[emoji23] lekarze na sali operacyjnej śmiali się że szukają trzeciego skoro mij
mój brzuchol jest tak pojemny. Te moje bejbusie cały czas trzymają kciuki za ciocie. Widzę że przygotowujesz się do crio [emoji110]
e104c2ff0300bdb64e6f4d33f7e1746d.jpg
11e4458b9047cc9421bbebe8f1c3ec5c.jpg

tak, od dzisiaj :) kurka zbieraj m te ciuszki bo są takie śliczne!!

reklama
Do góry