Aguleczka29
Fanka BB :)
A pozatym ja gruba i tak jestem także może i brzucholek przez to większy.. ;-) Ale za to jaki Skarbek tam mieszka :-)No niezły brzuchol. Ja rodzę przed Tobą i mam nieco mniejszy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A pozatym ja gruba i tak jestem także może i brzucholek przez to większy.. ;-) Ale za to jaki Skarbek tam mieszka :-)No niezły brzuchol. Ja rodzę przed Tobą i mam nieco mniejszy
Otóż to te skarby są bezcenne [emoji173]A pozatym ja gruba i tak jestem także może i brzucholek przez to większy.. ;-) Ale za to jaki Skarbek tam mieszka :-)
NO NIE!!!! Nie dość że takie śliczne bejbusie to i matka laska Wyglądałaś jakbyś wsadziła piłkę pod bluzkęDziewczyny śliczne brzuszki małe i duze[emoji6][emoji4] ja tęsknię za moim, za tym głaskaniem, kopniakami. Cieszcie się ta chwila[emoji7][emoji8] bo minie szybko i przyjdą różowe pupki do przebierania i nieprzespane noce[emoji1] a tu mój dawno dawno temu brzuchol 3 dni przed cc a w nim Oliwia 3010 i Filip 2730[emoji7]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
@dżoasia Dziękuję Pani Doktór heparyne mialamNo to chyba większośc jest ok, tylko wyszła ci MTHFT A i C - wnioskuje, że obie w wersji hetero, czyli łagodniejszej. Możesz zbadać sobie poziom wit b12, b6, kwasu foliowego i homocysteiny. Jeśli masz wersję mutacji hetero (czyli po 1 uszkodzonym ramieniu genu) to najlepszym rozwiązaniem będą chyba witaminy metylowane (b12,b6 kw foliowy) w połączeniu z syntetykami. Po transferze poproś o heparynę (jeśli jej nie miałaś)
Hehe no nikt nie mógł uwierzyć że takie duże dzieci tam.byly.[emoji23] lekarze na sali operacyjnej śmiali się że szukają trzeciego skoroNO NIE!!!! Nie dość że takie śliczne bejbusie to i matka laska Wyglądałaś jakbyś wsadziła piłkę pod bluzkę
tak, od dzisiaj kurka zbieraj m te ciuszki bo są takie śliczne!!Hehe no nikt nie mógł uwierzyć że takie duże dzieci tam.byly.[emoji23] lekarze na sali operacyjnej śmiali się że szukają trzeciego skoro mij
mój brzuchol jest tak pojemny. Te moje bejbusie cały czas trzymają kciuki za ciocie. Widzę że przygotowujesz się do crio [emoji110]
Napisane na VTR-L29 w aplikacji Forum BabyBoom
To samo mialam powiedziec ze jak bede znac plec to chetnie odkupietak, od dzisiaj kurka zbieraj m te ciuszki bo są takie śliczne!!
tak, od dzisiaj kurka zbieraj m te ciuszki bo są takie śliczne!!
Nie ma sprawy chowam do piwnicy [emoji4]To samo mialam powiedziec ze jak bede znac plec to chetnie odkupie
A nie 500 zl za wlewNie mam pojecia czy bez badania tez podaja.jutro zapytam,jak nie zapomne.koszt badania 200zl a wlewu chyba 1000.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No pewnieA pozatym ja gruba i tak jestem także może i brzucholek przez to większy.. ;-) Ale za to jaki Skarbek tam mieszka :-)