Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Moja beta 9dpt <0,1
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Bardzo mi przykro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja beta 9dpt <0,1
Dziękuje [emoji846]wiem to nie koniec świata tosz to pierwsza próba dopiero [emoji846]dziewczyny tu próbują po tyle razy... gorzej ze ja nie wiem ile będę czekać na koleją swoją próbę i to trochę przykre [emoji20]
Niestety to nie jest łatwa przygoda tyle że później się o niej nie pamięta a na dziecko nie krzyczysz,nie karcisz tylko patrzysz się codziebnie jak na cud. Aneett masz już wyniki? Kurcia kciuki zaciśnięgte. Elassii na twoim miejscu startowałabym od razu ciąża pozamaciczna to napraede w tym całym nieszczèściu dobry znak.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przykro mi... do bani ten dzień...ehh..Moja beta 9dpt <0,1
Alicja, a slyszalas o tym ze pojedyncze zarodki lubia sie dzielic i sa z tego blizniakiNie mysl od razu o najgorszym, 80%z nas dalo by sie pochlastac za taka bete.Piekny wynik.Dziewczyny, u mnie beta HCG w 16 dpt wynosi az 1036. Obawiam sie ze cos jest nie tak bo max na 4 tydzien ciazy w tabelce z laboratorium jest 720. Slyszeliscie o zasniadzie groniastym i wysokiej becie przy nim?
Bardzo mi przykro [emoji20] tule Cie mocno [emoji173] [emoji173] [emoji173]Moja beta 9dpt <0,1
Dokładnie o tym pomyślałam i wyjęłaś mi to z ustIle ja bym dała żebym chociaz miała poloweAlicja, a slyszalas o tym ze pojedyncze zarodki lubia sie dzielic i sa z tego blizniakiNie mysl od razu o najgorszym, 80%z nas dalo by sie pochlastac za taka bete.Piekny wynik.
My po nieudanym pierwszym transferze podeszlismy odrazu w kolejnym cyklu do kolejnego transferu. Też mieliśmy 2 mrozaki i wzięliśmy oba. Teraz leżą i śpią koło mnie i maja skończone dwa miesiące [emoji7]Kochana jesteś! Dzięki za te słowa :* Ten pierwszy raz pewnie boli najbardziej, bo człowiek z taką wiarą podchodzi, że to na pewno on zasili grono tych, którym się udało za pierwszym podejściem... No ale masz rację, może za szybko się poddałam, teraz czekam na telefon a we wtorek 3 weryfikacja. Mój mąż jest mimo wszystko dobrej myśli.
Tulę mocno
Dziewczyny, jaką trzeba zrobić przerwę między transferami? Bo pewnie tak raz za razem nie można? Mamy jeszcze w razie czego 2 mrozaki...