reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Możliwe, że coś z krzepliwością krwi.
Faktycznie mam @ zawsze z ogromnymi skrzepami. Do tego bardzo obfite, nieraz po pół godzinie muszę zmienić podpaskę.

Mam też problem z siniakami, delikatne uderzenie o coś kończy się siniakiem. Po akupunkturze też zawsze mam długotrwale utrzymujące się siniaki.
Te siniaki to raczej na niska krzepliwość wskazują. Clexane zapobiega skrzepom, łatwiej po nim o krwiaki i siniaki

Ale nie ma reguły, ja np. mam żylaki, podstawowe wyniki z krzepliwości na granicy, potrzebuje clexane. A jednak do siniaków też mam skłonność - są jak śliwki tyle ze wyłącznie na nogach. Kruche naczynka + słabe krążenie w tych nogach i się robią

Jeśli Twój mąż sam nie będzie się kontrolował to Ty nic nie zrobisz.
Na początku też musiałam mu podawać tabletki bo nie pamiętał dopiero po czasie sam wyrobił w sobie nawyk.
Co do alkoholu zawsze odmawiał kolegom - nigdy nie było nacisku z mojej strony.
A te plastry to tym bardziej są dla Twojego męża wskazane. Jak jeździ tirem to nieustannie przegrzewa jądra.
Te plastry mają za zadanie obniżyć temp moszny o 2-3 stopnie. Dzięki temu powinna być poprawa w ruchu
Link do: FertilMate, plastry chłodzące mosznę, 8 sztuk - Bez recepty

My kupujemy na allegro bo są większe opakowania i niższe ceny
Możesz podać dokładny link do tych plastrów ba Allegro??

@annemarie

No właśnie też tak mam, że od patrzenia na mnie, to mi się siniaki robią.
Kuźwa no. Właśnie się też zastanawiałam czy mogę brać ten acard ale czytałam na ulotce, że estrofem zagęszcza krew.
Tu nie ma co gdybać, trzeba badania zrobić. Te siniaki tylko sugerują że jest właśnie w drugą stronę ale cholera wie

Czyli 16 tys ? Sporo. Liczyłam na 12 :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ale to na prawde zależy od wielu czynnikow i lepiej zakładać ze bedzie to wiecej kosztowac niz mniej i potem nie miec kasy np na leki. To na prawde zalezy od lekow, badan. Po transferze np mozesz miec przepisana luteine za kilka zl lub bardzo drogi lutinus. No lepiej zakladac ze to bedzie kosztowac wiecej

Tak w wolnej chwili możecie sobie poczytać, jak nasz rządzik próbuje zaoszczędzić na 500+:laugh2:

Link do: Ginekolog: Złodzieje czasu zdrowych kobiet. Klęska programu naprotechnologii. W rok tylko trzy ciąże

I ciekawe co oni tam refundowali... Termometry i zeszyty? Bo nie czaję... Nikogo nie urażając oczywiście....
Asia nie ma sie co denerwowac. Ja mam taka teorie, ze to sa zli ludzie, nie mamy na to wplywu, ale ta cala negatywma energia kt obdarowuja innych kiedys do nich wroci z podwojna sila.. ja najbardziej sie obawiam zaostrzenia ustawy antyaborcyjnej, w mysl planowanych zmian nie bedzie mozna np ratowac kobiety w ciazy pozamacicznej (podciagajac to pod calkowity zakaz aborcji lub ab. eugeniczna).. a to jest rownoznaczne z wyrokiem [emoji20]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

To ja musialam miec pecha ze trafilam na tego lekarza. Moze jak ktos sie u nich dluzej leczy to tez inaczej. Ja przyszlam tam tylko na procedure ze wszystkimi swoimi badaniami, dokumentacjami z wczesniejszych procedur i po nieudanej procedurze odeszlam z kliniki. Z Twoja Pania dr nie mialam stycznisci ale zlego slowa o niej nie slyszalam natomuast nie bylo mi dane miec u niej wizyty tylko u dr Manki ktorego bardzo dobrze wspominam. Ale transfer wspominam bardzo źle
Jak w każdym miejscu są lepsi i gorsi... Szkoda tylko, że my ponosimy tego największą cenę, dosłownie i w przenośni :-)

reklama
Do góry