reklama
Jaaaa punkcja juz za chwile! Super!!Chwilowo z racji częstych wizyt wspomagam go z doskoku
Niech się już zacznie przyzwyczajać do mojej nieobecności na następne 9 miesięcy
Ja z moim pracuje 3 dni w tyg. I szczerze stresuje mnie wizja zostawienia go z tym samego...
dżoasia
Fanka BB :)
No i zayebiście!! Niech rosną duuuże okrąglutkie i tłuściutkie, żeby potem żołnierzyki miały wygodnie pobuszować w środeczkuMelduję się po wizycie
Mamy ok 10 pęcherzyków w poniedziałek wizyta, a punkcja środa lub czwartek
Jaram się coraz bardziej
Szczescie1986
Dziewczyny mam takie może głupie pytanie, ale pytanie! ? Wiem,ze po i przed należy unikać kontaktu z kotami?? Czy z psami jest tak samo?! Cholera idę do znajomej a ona ma pieska??!!! Trochę się boje?!
gosia321
Mogal byc takie objawy niestety. Ja dotego sie poce jak dzika swinia tzn moze nie caly czas ale mam uderzenia goracaHej
Powiedzcie mi czy po tych zastrzykach z gonapeptylu też sie kiepsko czułyście?
Kurcze mi strasznie wysadza brzuch,do tego gazy i conajmniej dwa razy w ciągu dnia mnie czyści
Nie wiem czy to jest normalne?i to tylko w dzień zastrzyku,ponieważ na następny dzień jest już ok
Ale najgorsze jest dopiero po transferze jak zdarza sie jak u mnie migrena tak wielka ze mam wrazenie ze mi mozg oczami wychodzi i nic tylko sie przykryc kaldra na leb i zasnac. Takie przyjemne objawy sztucznej menopauzy
gosia321
Eee no nie przesadzajmy ja mam kota i wszystkie 3 procedury przezylam jak nigdy kot po transferze chodzil krok w krok za mna i kladl sie jak najblizej brzucha i sie przytulalDziewczyny mam takie może głupie pytanie, ale pytanie! ? Wiem,ze po i przed należy unikać kontaktu z kotami?? Czy z psami jest tak samo?! Cholera idę do znajomej a ona ma pieska??!!! Trochę się boje?!
Toxoplazmozy nie mam i nigdy nie mialam.
Szybciej zarazisz sie nia od surowego miesa niz od kota bo musialabys chyba zjesc jego gowienko
Spokojnie kochana nic ci nie grozi
gosia321
7 lutyDziewczyny czy któraś z Was ma termin u Paśnika w pierwszej połowie lutego i chciałaby zrezygnować?
Szczescie1986
O matko ja to chyba jeszcze trochę to w domu będę z maska chodzić i jeść w rękawiczkach! Chyba mi coś na łeb siadaEee no nie przesadzajmy ja mam kota i wszystkie 3 procedury przezylam jak nigdy kot po transferze chodzil krok w krok za mna i kladl sie jak najblizej brzucha i sie przytulal
Toxoplazmozy nie mam i nigdy nie mialam.
Szybciej zarazisz sie nia od surowego miesa niz od kota bo musialabys chyba zjesc jego gowienko
Spokojnie kochana nic ci nie grozi
reklama
Asiu - jestem dzień po Tobie 23 dpt - idziemy łeb w łeb z @RedHotChiliPepper28 . Dr nie bardzo wiedział z czy to krwawienie połączyć, ale stwierdził że to na pewno nie zadrapanie. Lek jest po To aby uspokoić macice. Wczoraj powtórzyłam progesteron i mi spadł z 25 do 17 więc też mi zwiększył luteinke.Kochana tak się cieszę, myślałam o Tobie A to krwawienie z macicy to wiadomo czym mogło być spowodowane? I ten lek to po co? Żeby się doczyściła? Mów mi tu wszystko, bo ja nic nie dostałam i jestem ciekawa :* Który Ty masz dzisiaj dpt?
Podziel się: