reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mi tez ni

Mi tez nie chcieli podac 2 na poczatku ok,a dopiero w dniu transferu powiedzieli i namawiali na 1,bo ze mloda bardzo ladne zarodki.Lewandowski przyszedl zostal poinformowany o tym i tez na poczatku nie byl przekonany,ale poszedl jeszcze kogos spytac i sie zgodzil.I dobrze,ze tak sie skonczylo:)

Mój lekarz mówił ze po 35 rż nie podaje się 2 tylko 1... co lekarz to inna opinia

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W takim razie zakupie sobie meliske na wewnetrzna rownowage, a rumianek na inhalacje bo znowu mnie zapalenie zatok zlapalo [emoji19] no i moze sikanca z ktorego jeszcze nie wiem kiedy skorzystam [emoji6]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dobrze pamiętam, ze Ty miałaś 3dniowego zarodka i dziś masz 8dpt ? Ja też miałam podanego 3dniowego kropka ❤ nigdy nie byłam za sikancami no ale mimo to zrobiłam 8dpt rano i dupa ... biel jak nic ! No ale jakoś tak pojechałam jeszcze po test żeby mieć.. No i następnego dnia wieczorem 9dpt mąż mówi żebym siknela sobie :laugh2: No to siknelam ale nie mówiłam mu że dzień wcześniej wyszedł negatyw i to z porannego moczu ! I prosze..9dpt pokazały się moje dwie kreseczki ❤

Hmm czy tylko ja na tym forum nie ufam swojemu M w sprawie sprzątania ? :p ostatnio siostra mi sprzątala ale powiedziała, że jak jeszcze raz będę za nią chodzić i mówić gdzie ma dojechać odkurzaczem i jak myć podłogę to ostatni raz mi sprzątala :laugh2:

Nie, no coś Ty. Jeśli uda mi się mojego namówić do sprzątania, to już mu wielokrotnie mówiłam: "A potem ja, mniej będzie". On straszny syfiarz, ale za to dobrze gotuje.... (drgawek dostaję, jak mam coś ugotować).

Dobrze pamiętam, ze Ty miałaś 3dniowego zarodka i dziś masz 8dpt ? Ja też miałam podanego 3dniowego kropka [emoji173] nigdy nie byłam za sikancami no ale mimo to zrobiłam 8dpt rano i dupa ... biel jak nic ! No ale jakoś tak pojechałam jeszcze po test żeby mieć.. No i następnego dnia wieczorem 9dpt mąż mówi żebym siknela sobie :laugh2: No to siknelam ale nie mówiłam mu że dzień wcześniej wyszedł negatyw i to z porannego moczu ! I prosze..9dpt pokazały się moje dwie kreseczki [emoji173]
Tak [emoji5] nasz kropek mial 3 dni w dniu transferu [emoji4] haha to moze kupie od razu dwa testy? [emoji6] a jak u Ciebie? Ktory to dzis dzien po transf? [emoji5] jak sie czujesz? [emoji4]

U mnie też 2 zarodki i kazała mi w czwartek. Ale jutro rano pojadę na bete. Ja jakas glupia jestem . . Jak się czymś zajmę to mnie brzuch nie boli a jak tylko o tym pomyśle to ból jakbym miała @

Ja od dwóch dni przed transferem dosłownie do wczoraj - w większości zwijałam się z bólu: brzuch twardy i ogromny, cycki lepiej nie mówić, potliwość. A wczoraj? Obudziłam się z odzyskanym brzuchem i zdecydowanie mniejszym bólem wszystkiego. Jadąc na betę byłam pewna, że po nic jadę.

Tak [emoji5] nasz kropek mial 3 dni w dniu transferu [emoji4] haha to moze kupie od razu dwa testy? [emoji6] a jak u Ciebie? Ktory to dzis dzien po transf? [emoji5] jak sie czujesz? [emoji4]

Ja już mam 9tydzien ciąży ❤ a czesto czuje się jakby mnie pociąg przejechal :laugh2: całe dnie mam mdłości , dupka rośnie no i na to czekałam :tak:

Dziewczyny czy jest u Nas któraś co łączyła się lub leczy w Gdańsku???Jakieś opinie na temat lekarzy?samej kliniki?Tak podpytuje Na przyszłość. Choć mam nadzieję że się nie przyda:p

reklama
Do góry