reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

@Ropuszka666 powiedz mi cos wiecej o tych lekach immunosupresyjnych jak sie po nich czulas czy byly jakies skutki uboczne, jak dlugo je bralas ? I jaka mialas przerwe miedzy leczeniem a criotransferem

Gosiu Ropuszka poszła dzisiaj rodzic [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
Embriolog stwierdził że u nich mrożą w 5 lub 6 dobie po punkcji. Nie wcześniej. Że niby mają większą szansę na przetrwanie potem.
:( dla mnie bez sensu trochę... Jeśli jest słabe nasienie to jest mała szansa że dotrwają do 5 doby a co dopiero 6. A co mówią jak z np. 6szt. nie zostanie ani jednego..? "Uuu przykro mam, nie udało sie tym razem" Gdzie się leczysz Kochana?

:( dla mnie bez sensu trochę... Jeśli jest słabe nasienie to jest mała szansa że dotrwają do 5 doby a co dopiero 6. A co mówią jak z np. 6szt. nie zostanie ani jednego..? "Uuu przykro mam, nie udało sie tym razem" Gdzie się leczysz Kochana?
Tylko prawda jest tez taka ze jak jest problem z nasieniem a zarodki podane lub zamrozone w 3 dobie to mozesz miec 6 transferow i tez zaden moze sie nid udac. Dlatego przy problemach z nasieniem preferuje sie hodowle do blastki

reklama
Do góry