hope322
Fanka BB :)
Jest jeszcze jeden lek co moze zafałszować wynik ale nie pamietam nazwy. Mysle, ze u Ciebie to napewno ciazaNie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest jeszcze jeden lek co moze zafałszować wynik ale nie pamietam nazwy. Mysle, ze u Ciebie to napewno ciazaNie....
Super, teraz kciuki za pieknie bijace serduszkoHej. U mnie wszystko ok. Pęcherzyk jest na swoim miejscu i ciałko żółte tez. Cieszymy się z mężem ta nowina [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak i zaczynam się już stresować :-)
Ja mam skłonności do siniakow . Ale wcześniej aż takie mi się nie robiły .Kobitki a ogolnie macie sklonnosci do siniakow? Bo ja mam clexane - to to samo tylko inaczej sie nazywa i jak mam jakis slad to tylko malenki od igly a i to rzadko. Po pierwsze robie zastrzyk w miare blisko pepka a po drugie potem uciskam miejsce wklucia - jak przy pobieraniu krwi. To sa zastrzyki na rozrzedzenie krwi wiec jak nie ucisniecie to uszkodzone naczynka w tym miejscu chwilowo utrudnione zagojenie sie i krew sie saczy robiac siniaka.
Ja mam skłonności do siniakow . Ale wcześniej takich nie było . . Jeden z moich sincow.Kobitki a ogolnie macie sklonnosci do siniakow? Bo ja mam clexane - to to samo tylko inaczej sie nazywa i jak mam jakis slad to tylko malenki od igly a i to rzadko. Po pierwsze robie zastrzyk w miare blisko pepka a po drugie potem uciskam miejsce wklucia - jak przy pobieraniu krwi. To sa zastrzyki na rozrzedzenie krwi wiec jak nie ucisniecie to uszkodzone naczynka w tym miejscu chwilowo utrudnione zagojenie sie i krew sie saczy robiac siniaka.
Mi od kąd wyszedł dodatni czynnik V-leiden wycinanka acard 2x dziennie - rano i wieczór, więc raczej nie ma to znaczenia. Ja dostałam tylko info aby nie brać acardu w tym samym czasie co clexane czy neoparinDziewczyny to ważne kiedy sie je acard? Ja od dawna jem rano... czy to ma znaczenie?
nie dziękuję mam nadzieję, że będę miała czym się chwalić, szczególnie że żeby tego było mało zaczęło mnie boleć gardło i kaszel :-(No to kciukasy!!!Dobrze będzie
Mi lekarz również zaleciła żeby brać rano.Dziewczyny to ważne kiedy sie je acard? Ja od dawna jem rano... czy to ma znaczenie?
a to ja mam cztery razy taki pod pępkiemJa mam skłonności do siniakow . Ale wcześniej aż takie mi się nie robiły .
Ja mam skłonności do siniakow . Ale wcześniej takich nie było . . Jeden z moich sincow.
@labelladurmiente przepiekne imie! Az mialabym tak ochote corke nazwac bo zawsze mialam problem i mi sie niewiele damskich imion podoba. A jak Ci mowia w skrocie? Nie skracaja przypadkiem do Irka?
A to nie jestem samaa to ja mam cztery razy taki pod pępkiem