reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

labo75 ja wierzę, że ten ostatni raz będzie dla Ciebie szczęśliwy, trzymam bardzo mocno &&&&&& za Ciebie i maleństwa

vilnius80 witam Cię, będziesz podchodziła do kolejnego in vitro? masz mrozaczki? ja jestem po nieudanym podejsciu w czerwcu.

onlyone widzisz dziewczyny miały rację, że maluszek sie schował i zrobił mamusi psikusa, bardzo sie ciesze, że kruszynki sie dobrze rozwijają :-)

last time ja też blisko centrum, 5 minut autem :-), dr Śliwiński Ciebie prowadzi?

reklama
hej wam musze nadrobic bo widze ze dzieje sie tutaj.ja mialam dzisiaj wizyte u poloznej wykryli jakas niegrozna bakterje malo tego dostalam grzybicy i pytalam sie czy moge stosowac Clotimazolum w czopkach i nieotrzymallam odpowiedzi masc mi niepomaga tylko czopki niewiecie czy mozna stosowac? i jeszcze maly lezy teraz na lewym moim boku poiwedzilei ze lepjej by bylo gdyby prezkrecil na moja prawa strone podobno lepjej to dla ciazy niewiem o co w tym chodzi co ma to za wieksza roznice.

Lilonka - robiłam w Diagnostyce - ja akurat w szpitalu na Traugutta, ale mają jeszcze w innych miejscach, więc po prostu zerknij na ich stronę diag.pl i poszukaj co ci pasuje. Ja wyniki odbieram przez internet ( a to jest jeszcze szybciej), bo mam kartę klienta.

Ja też robię w Diagnostyce ale w punkcie pobrań do 11.00 -i wyniki przez internet są po 16.00. Myślałam, że gdzieś we Wro robią na miejscu. Kiedyś pytalaś o lekarzy we Wrocławiu - ja do IUI podchodziłam w Invimedzie u Gizlera. Pewnie podchodziłabym i tam do inv, ale zdecydowałam się na tańszą i dłużej otwartą klinikę.

onlyone-świetne wieści, teraz możesz odsapnąć, cieszę się bardzo:tak:
vilnius80 -witamy na tym wspaniałym forum:-)
kinga1-ja bezpośrednio przed nie miałam żadnych badań ale może w innych klinikach robią np usg

Onlyone co za wspaniałe wieści.Kochana serdeczne gratulacje, Bliźniaczki ale fajnie :-):-) widziś jeden bardziej fikuśny gdzieś się schował.

Last time no jednak brzuch mnie jeszcze boli 2gi dzień po pick up'ie, myślałam że nie ale zrobiłam sobie maraton po mieście i ledwo doszła. Zaczynam się mega denerwować bo oprócz ciebie nikt na ból nie narzekał. Gdybym była w PL zaraz bym poleciała do ginekologa, zeby się uspokojić. Super że film zmienił twoje nastawienie, ja tez mam taki jeden dawno go nie ogladałam i chyba muszę znowu, oprócz tego oglądam całą mase komedii.

Lobo trzymam kciuki &&&&

vilnius80 witaj, tu jest naprawde bardzo przyjemnie, dziewczyny bardzo troskliwe

Kaska31 jeszcze się przekręci, zycze żeby bakteria szybko odeszła w zapomnienie

Gienus jestes już spokojniejsza?

Kinga a ja jednak nie przestaje trzymac za Ciebie kciuków. Znaczy @ jeszcze nie przyszła?

Masiu jesli masz wizę to super, fajną masz pracę, znaczy elastyczny czas pracy to bardzo bardzo dużo

Pszczolkamaya przytulam

memories, ciagle tule i może rzeczywiście warto pomysleć o innej klinice. Przecież o to chodzi żeby zająć się parą od A do Z. Zrób koniecznie wszystkie konieczne badanka i trzymam kciuki nastepny raz będzie ten szczęśliwy

Madzialenak no pewnie że szybko zleci i maleństwo będzie z Tobą, a teraz pokorzystaj z lata

agapl 70dni, wow co za rekord, teraz ma byc juz tylko z górki

Dzwoniłam do kliniki narazie mamy ciagle 7(szkoda że tu nie mówią w jakim stadiu rozwoju), ale jeszcze nie są w 100% określić kiedy transfer, także mam dzwonic jutro. Tak bym chciała w niedzielę.

Czy mi się wydaję czy na foum pojawiło sie klika dobrych wieści?

Madmax78 - mi chodzi o badania przed procedurą in vitro, a nie przed samym transferem czy punkcją.

Lilonka - a gdzie będziesz robić in vitro? Bo zastanawiam się nad zmianą kliniki. Ja robiłam in vitro w Łodzi. A propo na Traugutta wyniki były już po godzinie ( bo tam jest nie tylko punkt pobrań, ale też laboratorium - no i mają czynne cały dzień i we wszystkie dni) - miałam pobieraną krew o 17.30, czy jakoś tak, a o 18.30 już był wynik.

reklama
Zosiak_K - @ nie przyszła, bo dopóki nie mam wyników nie mogę odstawić leków. Po ich odstawieniu podobno ma do 3 dni pokazać się. Jak Twoje samopoczucie dzisiaj? Ciutek już lepiej się czujesz?

Do góry