reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana a ty po punkcji współżyłaś? Albo tuż przed? Jeśli tak, to niczego nie możesz wykluczyć dopóki nie zrobisz usg. Rano poszłabym na Twoim miejscu też na betę, zamiast się martwić będziesz wiedzieć co możesz wykluczyć albo czego możesz się spodziewać.
Wspolzylam 3 dni przed punkcja dokładnie no i oczywiście do końca może i masz rację pojadę rano do lekarza rodzinnego bo muszę po zwolnienie i odrazu pójdę zrobić betę i crp też zrobie ale się boję i jeszcze ta krew ;( niech te godziny szybciej lecą bo oglupieje do rana a wizytę u gin mam dopiero o 19

Kochana a ty po punkcji współżyłaś? Albo tuż przed? Jeśli tak, to niczego nie możesz wykluczyć dopóki nie zrobisz usg. Rano poszłabym na Twoim miejscu też na betę, zamiast się martwić będziesz wiedzieć co możesz wykluczyć albo czego możesz się spodziewać.
Zachciało się baraszkowac do końca a jak wychodziłam z szpitala to usg nie robili tylko normalnie Lekarz badał może coś tam dzieje zrobię tak jak mówisz pójdę jutro na ta betę

Wspolzylam 3 dni przed punkcja dokładnie no i oczywiście do końca może i masz rację pojadę rano do lekarza rodzinnego bo muszę po zwolnienie i odrazu pójdę zrobić betę i crp też zrobie ale się boję i jeszcze ta krew ;( niech te godziny szybciej lecą bo oglupieje do rana a wizytę u gin mam dopiero o 19
Dobry plan nie jest zły. Zrób betę na cito, tak żebyś miała wynik jak najszybciej.

@dżoasia to dzisiejsze usg, pęcherzyk 1,26cm.
1511996231-6cac3c8520b1ec52-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry