reklama
kaska31
Fanka BB :)
Lola216 ja po in vitro rodzilam naturalnie powiedzieli mi ze cesarke robia tylko w naglych wypadkach. Jak mozesz naturalnie rodzic to o cesarce mozna zapomniec chyba ze za nia zaplacisz na wlasne zyczenie.
Lola - mnie tez tutaj mówili ze in vitro mamy traktować jak normalna ciążę. Mnie pani doktor powiedziała tylko ze prawdopodobnie będę miała cesarkę ale tylko dlatego ze to ciąża bliźniacza i większość takich ciąż kończy się cesarka, ale ze to tez nie jest pewne.
mgielka888
Fanka BB :)
Dziewczyny możecie mi powiedzieć czy któryś z tych leków duphaston brany 3x1, encorton 2x1 i clexane1x zatrzymują okres?Jutro mam teramin miesiączki i tak się zastanawiam jak to jest po nieudanym in vitro.....Ale jak na razie czekam do jutrzejszej bety, bo testy z moczu nie wychodzą:/
sylha
mama bliźniakowa
Lola- mi jeszcze gin nic nie mówił, ale tak jak Marcikuk napisała ciąża bliźniacza w większości kończy się cesarką- jest to na dzień dzisiejszy najbezpieczniejsze. Czytałam ostatnio artykuł na ten temat i naturalne bliźniacze ciąże w 70%kończą się cesarką, po inv ta średnia się zwiększa....Mi to jest obojętne, byle dzieci będą zdrowe!!!!
reklama
Podziel się: