reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas problem w nasieniu lichutkie,ze mna jak do tej pory wszystko szlo jak po masle praktycznie.Mamy jeszcze 3 blastocysty,tak bardzo bym chciala zeby teraz wszystko sie udalo i nic sie nie schrzanilo....:(
O to w sumie tak samo jak u nas z tym,że my mamy jeszcze tylko 2 kropki. Pani doktor mówi mi że raczej na naturalnym, a jak u Ciebie sytuacaj na tą chwilę wygląda?
Bierzesz jednego kropka czy dwa?

U nas problem w nasieniu lichutkie,ze mna jak do tej pory wszystko szlo jak po masle praktycznie.Mamy jeszcze 3 blastocysty,tak bardzo bym chciala zeby teraz wszystko sie udalo i nic sie nie schrzanilo....:(
Dziewczyny glowa do gory uda sie zobaczycie. U nas tez byl problem z nasieniem a u mnie wszystkie wyniki ksiazkowe. Pierwszy transfer sie nie udal a crio w kolejnym cyklu udane wiec jak to ktos kiedys pisal to troche taka loteria. [emoji110] [emoji110] [emoji110] my uzyskaliśmy 3
5dniowe zarodki. Przy pierwszym transferze zdecydowalismy sie na podanie 1 a przy crio zdecydowalismy ze podamy te 2 co zostaly troche zaryzykowalismy bo gdyby sie nie udalo nie mielibysmy juz mrozakow ale sie udalo i teraz jesstem w 11 tc bliźniaczej. Dziewczyny trzeba wierzyc i sie nie poddawac"! [emoji173] [emoji110]
O to w sumie tak samo jak u nas z tym,że my mamy jeszcze tylko 2 kropki. Pani doktor mówi mi że raczej na naturalnym, a jak u Ciebie sytuacaj na tą chwilę wygląda?
Bierzesz jednego kropka czy dwa?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny glowa do gory uda sie zobaczycie. U nas tez byl problem z nasieniem a u mnie wszystkie wyniki ksiazkowe. Pierwszy transfer sie nie udal a crio w kolejnym cyklu udane wiec jak to ktos kiedys pisal to troche taka loteria. [emoji110] [emoji110] [emoji110]

a miałaś na sztucznym czy naturalnym? Jednego kropka przytulałaś?

O Matyldo w udo masakra :)
Nie ma to jak pielegniarka robi zastrzyki z fraxiparyny nic nie naciaga skory tylko pach wbija i wstrzykuje. Takim sposobem moglabys dalej w brzuch robic ale wiem ze latwo powiedziec sama bym sobie tak nie zrobila :)
Ja tak wlasnie robie sobie zastrzyk z fraxi sposob najlepszy zamykam oczy zaciskam zeby i pach [emoji4]

a miałaś na sztucznym czy naturalnym? Jednego kropka przytulałaś?
Na sztucznym od 2dc bralam estrofem 3x1. Przy pierwszym transferze zdecydowalismy sie na podanie 1 a przy crio zdecydowalismy ze podamy te 2 co zostaly troche zaryzykowalismy bo gdyby sie nie udalo nie mielibysmy juz mrozakow ale sie udalo i teraz jesstem w 11 tc bliźniaczej.

reklama
Dziewczyny glowa do gory uda sie zobaczycie. U nas tez byl problem z nasieniem a u mnie wszystkie wyniki ksiazkowe. Pierwszy transfer sie nie udal a crio w kolejnym cyklu udane wiec jak to ktos kiedys pisal to troche taka loteria. [emoji110] [emoji110] [emoji110] my uzyskaliśmy 3
5dniowe zarodki. Przy pierwszym transferze zdecydowalismy sie na podanie 1 a przy crio zdecydowalismy ze podamy te 2 co zostaly troche zaryzykowalismy bo gdyby sie nie udalo nie mielibysmy juz mrozakow ale sie udalo i teraz jesstem w 11 tc bliźniaczej. Dziewczyny trzeba wierzyc i sie nie poddawac"! [emoji173] [emoji110]

oj adunia90 nie odczytałam Cię do końca bo w pracy coś mnie zajęło a już zapytałam :p
cudnie, ciąża bliźniacza <love>mój mąż też trochę tak podgaduje aby zaryzykować i podać 2, ale my mamy 3 dniowe... coś widzę, że więcej powodzeń chyba jest po 5cio dniowcyh.
A i miałaś na naturalnym cyklu? Ja jestem teraz na wyciszeniu, biorę anty... a potem do transferu mam nie brać żadnych leków tylko witaminy to chyba naturalny...

Do góry