reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie , wynik jest za duży na pewno zagnieździły się dwa wykrakałam ... to nie jest 6-7 tydzień , także niestety czeka mnie dalszy stres
Ciesz sie kochana nie jedna dziewczyna tu na forum dalaby wszystko za stan w ktorym jestes. Podwojna ciaza to podwujne szczescie wiem ze obarczone stresem o ewentualne powiklania wczesniejszy porod. Ale nie zawsze jest pod gorke dziewczyny z ktorymi zaczynalam swoja przygode tez w tej grupie bylo pare ciaz blizniaczych dzieciaki zdrowe pieknie sie rozwijaja. A wczesny porod moze byc przy ciazy pojedynczej nie masz na to wplywu. A opieka nad wczesniakiem w dzisiejszych czasach jest na takim poziomie ze nie masz sie co martwic. Sama jestem wczesniakiem i nic mi nie dolega :)

reklama
Starałam się kilka lat to nie jest tak ze niechciane bo właśnie wymodlone a boje się bo ryzyko powikłań jest duże ... chce żeby były zdrowe ! O to mi chodzi ... chce urodzić zdrowe dziecko w terminie z odpowiednia masa ciała , nie chce drzeć o ich predwszesny poród itd
Kochana doprowadz sie do pionu i ciesz sie ze jestes w ciazy. Na to czy porod bedzie przed wczesny nie masz wplywu nawet w pojedynczej ciazy sklada sie na to wiele rzeczy nie tylko to ze masz w brzuchu blizniaki.

Dziewczyny czy któraś brała Prolutex w zastrzykach? Dzisiaj jest mój 3 dzień zastrzyków i strasznie bolesne i tkliwe zrobiło mi się to miejsce po dzisiejszym. Do tego stopnia ze spodnie mnie nawet luźne uwieraja... Mialyscie coś podobnego?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy któraś brała Prolutex w zastrzykach? Dzisiaj jest mój 3 dzień zastrzyków i strasznie bolesne i tkliwe zrobiło mi się to miejsce po dzisiejszym. Do tego stopnia ze spodnie mnie nawet luźne uwieraja... Mialyscie coś podobnego?

Mam to samo a dopiero drugi zastrzyk [emoji24][emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to mnie nie pocieszylas bo do końca opakowania to mi zabraknie nie bolacych miejsc na brzuchu... [emoji53]

Ja tak mam juz ponad 11 tyg.[emoji16] Starajcie się robić zastrzyk nie za płytko i po wyjęciu igły wacikiem ze środkiem antyseptycznym uciekać i rozetrzeć na boki. Nie przestanie całkiem boleć, ale będzie mniej dokuczliwe.

Ja tak mam juz ponad 11 tyg.[emoji16] Starajcie się robić zastrzyk nie za płytko i po wyjęciu igły wacikiem ze środkiem antyseptycznym uciekać i rozetrzeć na boki. Nie przestanie całkiem boleć, ale będzie mniej dokuczliwe.
Omg... Dobra jutro spróbuję Twojej metody. Dziekuje [emoji4]

reklama
Do góry