reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witam. Dzis potwierdzone. Nie udalo sie. Niestety. Narazie odpuszczamy z ivf ale chcemy sprobowac od nowa naturalnie. Macie jakies rady? Jakie brac suplementy (ja i maz). Napewno ide na akupunkture. Co jesc? Czego unikac? Jest mi bardzo zle. Nie myslalam ze tak to mnie zalamie i tak sie zdoluje.
Buziaki dla was i trzymam za was mocno kciuki kochane.

Już zamieszczałam ten specyfik mi kazała to brać jak próbowałam naturalnie , facet oczywiście Androvit u nas zadziałał super na wyniki nasienia . Ja jestem na diecie bezglutenowej i unikam laktozy , do tego niestety mięso tez złe na nas wpływa szczególnie antybiotyki z tego mięsa . Koenzym Q10 biorę już długo Vit D podstawa kwas foliowy ale oczywiście nie daj się zwariować tak jak Ja [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już zamieszczałam ten specyfik mi kazała to brać jak próbowałam naturalnie , facet oczywiście Androvit u nas zadziałał super na wyniki nasienia . Ja jestem na diecie bezglutenowej i unikam laktozy , do tego niestety mięso tez złe na nas wpływa szczególnie antybiotyki z tego mięsa . Koenzym Q10 biorę już długo Vit D podstawa kwas foliowy ale oczywiście nie daj się zwariować tak jak Ja [emoji6]

1493218219-aaaaaa.jpeg

Ja miałam Fragmin, a teraz mam Neoparin. I płacę ok 80 zl. Bolące te zastrzyki. Wasze też?

0d1ycsqvevghxl57.png
Jak klulam byle gdzie to mnie bolalo, ale teraz mam pewien sposob.
Odkażam z pol brzucha i delikatnie przykladam igle w rozne miejsca. Kluje tam gdzie jest najmniej unerwione miesce, wkluwam sie powoli i powoli wstrzykuje zawartosc ampulki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie mam zleconych żadnych badań. Mam tylko czekać teraz na @ po odstawieniu i dopiero przy kolejnej zgłosić sie na wizytę. Jak ja przetrwam te oczekiwanie :(
przetrwac wydaje sie trudno ale nie jest tak zle.ja po pierwszej porazce wyjechalam na urlop i zrobilam jeden cykl przerwy zeby nabrac dystansu i sil.podzialalo bo do drugiego podeszlam na calkowitym luzie:)w miedzyczasie duzo wyczytalam tu na forum i mialam podejscie z duuuzo wieksza swiadomoscia...chociaz przy becie stresik byl ze nie wiem...nic sie nie martw...odpocznij i sie wyluzuj ...bedzie dobrze!!!

Czy któraś was podczas zaczęcia procedury in vitro dowiedział sie ze ma bolerioze? Lekarz kazał mi zrobic prze bóle kość i stawów, moze to nie do końca wina antagonisty który przyjmuje na przysadkę...

Jak klulam byle gdzie to mnie bolalo, ale teraz mam pewien sposob.
Odkażam z pol brzucha i delikatnie przykladam igle w rozne miejsca. Kluje tam gdzie jest najmniej unerwione miesce, wkluwam sie powoli i powoli wstrzykuje zawartosc ampulki.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Też tak robię. Wkłucie nie jest takie straszne, ale przy wpuszczaniu płynu piecze i boli. Ale po chwili przechodzi.

0d1ycsqvevghxl57.png

reklama
Do góry