reklama
ewelin86
Fanka BB :)
No i tu zawsze pojawia się zawsze to pytanie. Czy robic czy czekać jak dr mówił. Wiem przez co przechodzisz, bo też się długo wahałam kiedy robić bete.Brzuch mnie nadal trochę cmi. Ale, ale... siedzę i myślę czy warto jutro w 8 dpt robić betę. Czy nie powinnam poczekać do tego 10 jak dr kazał i mieć pewność ?
Kochana a dasz radę wytrzymać do piątku?
W zasadzie to tylko 2 dni. . .No i tu zawsze pojawia się zawsze to pytanie. Czy robic czy czekać jak dr mówił. Wiem przez co przechodzisz, bo też się długo wahałam kiedy robić bete.
Kochana a dasz radę wytrzymać do piątku?
I nie wiem co zrobić.
anika11
Mi kazano zrobić w 10, a zrobiłam w 8 i w 10 powtorzylam.Brzuch mnie nadal trochę cmi. Ale, ale... siedzę i myślę czy warto jutro w 8 dpt robić betę. Czy nie powinnam poczekać do tego 10 jak dr kazał i mieć pewność ?
Jak dasz radę, to poczekaj
MartiniM
To ja bym zrobiła w 9 dpt heh wyposrodkowac.W zasadzie to tylko 2 dni. . .
I nie wiem co zrobić.
G
Gość
Gość
W rossmanie sa bardzo czule testy facelle. Czulosc niby 25, ale dziewczynom wychodza akurat tymi najwczesniej krechy, bo juz w 8 dniu po owu wychodzi bladzioch.Brzuch mnie nadal trochę cmi. Ale, ale... siedzę i myślę czy warto jutro w 8 dpt robić betę. Czy nie powinnam poczekać do tego 10 jak dr kazał i mieć pewność ?
reklama
Podziel się: