reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Brzuch mnie nadal trochę cmi. Ale, ale... siedzę i myślę czy warto jutro w 8 dpt robić betę. Czy nie powinnam poczekać do tego 10 jak dr kazał i mieć pewność ?

reklama
Brzuch mnie nadal trochę cmi. Ale, ale... siedzę i myślę czy warto jutro w 8 dpt robić betę. Czy nie powinnam poczekać do tego 10 jak dr kazał i mieć pewność ?
No i tu zawsze pojawia się zawsze to pytanie. Czy robic czy czekać jak dr mówił. Wiem przez co przechodzisz, bo też się długo wahałam kiedy robić bete.
Kochana a dasz radę wytrzymać do piątku?

Niby jak zrobię jutro to i tak w piątek i niedziele bym robiła bo musze im dostarczyc. Ale rozmyślania nocne. O losie.
Chce się ktoś zamienić? Zdecydowanie wolę zastrzyki i inne ceregiele.

W rossmanie sa bardzo czule testy facelle. Czulosc niby 25, ale dziewczynom wychodza akurat tymi najwczesniej krechy, bo juz w 8 dniu po owu wychodzi bladzioch.

reklama
Do góry