reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nie. Juz całkowicie kończę.
Doktorek jyz przy transferze mi powiedział, że kończę co mam i dajemy sobie spokój z zastrzykami :)
Aleee oprócz prolutexu wcinam luteine 3x2 (100) i duphaston 3x1 :) i to zostaje. I pewnie da mi następne recepty jak będzie taka potrzeba.
...się nie chce wcinac;-) ale jesli bedziesz miała opcje popros o prolutex,jest lepszy niz to wszystko dowcipne,MA MOC:-) :-) :-)

reklama
Ja miałam po prolutexie i progynowie,dok mówił,ze to normalne i sie nie przejmować,oprócz tego macica sie rozciaga,a w piętach jej tez nie mamy :-) :-) :-) :-)
Dziekuje - uspokoilas mnie :) Wiem wiem ze w pietach to j tam za wiele nie mam :D nie raz czuje wlasnie jak chyba macica sie rozciaga bo czuje "tam" gleboko takie klucia

Dziś był emocjonujący dzień! A jutro posypia się tu równie dobre wieści :)

MARZEC

30: Nikaa - badanie prenatalne w II trymestrze
30: westaice - betowanie
30: marzen - punkcja
30: Rada - podgląd w czasie stymulacji

31: Falka302 - wizyta przed crio
31: ewelin86 - usg w czasie stymulacji

KWIECIEŃ
1: Nova - wizyta w klinice
1: Malina780 - podglad w czasie stymulacji
1: Bety72 - usg i ustalenie terminu crio
2: Foote - podglądanie pecherzyka
3: natula - crio
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
4: martka83 - kroplowka przed crio
5: martka83 - crio 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
6: megi - podgląd w trakcie stymulacji
7: Madzionga - podglądanie Maluszkow
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

MAJ
12: Ewa651 - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Ja na rano do pracy więc już trzymam kciuki za jutrzejsze dziewczyny :D
Jak wrócę mam nadzieję, że będą na mnie czekały same dobre wiadomości :D
Nikaa pięknych widoków
Westaice wysokiej bety !!!!!!!!! &&&&&
marzen pięknych jajec i oby ładnie się zapłodniły ;)
Rada samych dobrych wiadomości &&&&&

...się nie chce wcinac;-) ale jesli bedziesz miała opcje popros o prolutex,jest lepszy niz to wszystko dowcipne,MA MOC:-) :-) :-)
Przedyskutuje to z dr. Nie wiem czemu on tak zechciał. Zresztą nie dogadalismy się co "po". Kazał się z nim kontaktować i tyle. :)

Zobaczymy pod koniec tygodnia. Wszystko się wyjaśni.

Juz jestem :p
Zaglądam do lodówki, a tam nie mam pena z puregonem i rozkminka gdzie go zostawiałam. No i oczywiście u mamy i musiałam do niej jechać :D Eh... skleroza nie boli:p

Witajcie. Czy któraś z Koleżanek miała kiedyś miała wynik igm cytomegalii niejednoznaczny. Ja mam 18.3 a ujemny jest do 18. Mam powtórzyć za dwa tygodnie. Do tego czasu gonapeptyl. Może się uda??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry