MartiniM
Fanka BB :)
Dowcipnie utrogestan,a zastrzyki ostatnie 2 tyg prolutex i fraxiparine jeszcze przez trochę...A co jeszcze bierzesz,jakie leki ,zastrzyki?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dowcipnie utrogestan,a zastrzyki ostatnie 2 tyg prolutex i fraxiparine jeszcze przez trochę...A co jeszcze bierzesz,jakie leki ,zastrzyki?
Jutro rano będę wiedziała, ale na 90% sobota.Kasia_Basia, masz info o terminie punkcji?
Nie gadaj:-) jutro dostaniesz rwcepte na nowe:-) :-) :-) :-)Mi zostały ostatni 2 zastrzyki prolutexu i koniec z zastrzyk ami póki co.
Trochę to smutne
Kurcze tez się martwie o Kachne i maluchy.
Ufff, oby to bylo to - oszalec mozna ze strachuTo sobie głowę dam uciąć,ze to po prolutexie;-)
Dokładnie o tym samym pomyślałamNie gadaj:-) jutro dostaniesz rwcepte na nowe:-) :-) :-) :-)
Nie. Juz całkowicie kończę.Nie gadaj:-) jutro dostaniesz rwcepte na nowe:-) :-) :-) :-)
Ja miałam po prolutexie i progynowie,dok mówił,ze to normalne i sie nie przejmować,oprócz tego macica sie rozciaga,a w piętach jej tez nie mamy :-) :-) :-) :-)Ufff, oby to bylo to - oszalec mozna ze strachu