reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moniusia ale super wiadomosc! Ciesze sie ze jednak to byl blad. Kurcze ja to chyba bym zabila tych w laboratorium.

reklama
Monia,dzizesss ,ufff normalnie sie cisnienie mi podnioslo.
A taraz sobie tak wyobraz ,ze sie z HIV pomylili...umarlabys na zawal,zanim by sie okazalo ,ze bledny wynikhocked2:

Anne, mojej przyjaciółce właśnie hiv "wykryli", jak już w ciąży była!! To co ona przeżyła przez tych kilka dni.... oczywiście - pomyłka!!!

Ja tez bym nie wytrzymala,chociaz by mogli przepraszam powiedziec:sorry:bez wzgledu na to czy to czlowiek czy maszyna zawinila.Mozna sie pomylic,chociaz to sie nie powinno zdarzyc,
Monia zaczynaj najwieksza role w zyciu!!! Sciskam wszystko co moge,zeby nareszcie ta zla passa w waszej rodzince sie skonczyla:biggrin2:

anika,
Ja tez kiedys robilam badania na HiV i wynik wyszedl nie pozytywny i nie negatywny, do powtorki za 3 miesiace.Przez te 3 miesiace zaplanowalam swoj wlasny pogrzeb, nie da sie opisac jak sie czlowiek czuje kiedy ma 20 lat i opcje paru miesiecy albo lat.

Moniusia całe szczęście :)
Ja nie wiem co się ostatnio dzieje z tymi labo.
Wyobraźcie sobie jak się dziś wkurzyłam, miały być zapłodnione wszystkie komórki bo to 5 in vitro jeszcze rozmawiałam z babka po punkcji , mówiła że jest ich sporo i czy jak sie okaże że 15 to też zapładniać, mówiłam ze tak bo wiem że i z 15 nic moze nie być. Ja dziś dzwonie do labo a babki mi mówi że zapłodnili 6 resztę wyrzucili bo w kartotece nie było wpisu. Nie wiem jak tak można, jak już podjęli taka decyzję to mogli mnie zapytać co chce zrobić z resztą komórek. Załamka :(

Moniusia całe szczęście :)
Ja nie wiem co się ostatnio dzieje z tymi labo.
Wyobraźcie sobie jak się dziś wkurzyłam, miały być zapłodnione wszystkie komórki bo to 5 in vitro jeszcze rozmawiałam z babka po punkcji , mówiła że jest ich sporo i czy jak sie okaże że 15 to też zapładniać, mówiłam ze tak bo wiem że i z 15 nic moze nie być. Ja dziś dzwonie do labo a babki mi mówi że zapłodnili 6 resztę wyrzucili bo w kartotece nie było wpisu. Nie wiem jak tak można, jak już podjęli taka decyzję to mogli mnie zapytać co chce zrobić z resztą komórek. Załamka :(
Inka mam wrazenie ze w wiekszosci klinik panuje jakis burdel , a lekarze tez podchodza z olewka do nas :( Miejmy tylko nadzieje ze to bedzie MOCNE 6 ;)

reklama
Do góry