reklama
Moniusia no i to jest pozytywną wiadomość.
Juz bylam pewna, ze nic z tego..a tu taka niespodzianka!)) we wtorek wizyta jeden dzien pozniej by zadzwonil i cykl by przepadl...
anne, tak samo myalalam o tym.. ze nawet wtedy na adopcje nie mialabym szans.A to,ze zawal. totez!
Jak oni moga sie tak mylic, moze cos z aparatem do badan,albo pomylili z inna para.. bylam juz pewna,ze to prawda, bo i M. i ja,a jednak nie haha
Kurde,ale klinika mnie wkurzyla,tzn doktorek u ktorego ostatnio bylismy..zero slow na temat wymikow.. pewnie ten szef go zrypal za takie cos, ale na szczescie sie wszystko dobrze skonczylo...
Tak jest Blizniaki -Smoki!!!Monisusia no to rozpoczynasz akcję BLIŹNIAKI
Super wiadomosc !! Mam nadzieje ze i u mnie bedzie nie tak zle jak moge sobie wyobrazac ! PowodzeniaDziewczyny!!!! Blad w labie!!! Wyniki niereaktywne!!!!!!! haha jutro pierwsze zastrzyki! badajcie sie drugi raz jak cos wyjdzie!!!
agatek, pieknie!
Super wiadomosc !! Mam nadzieje ze i u mnie bedzie nie tak zle jak moge sobie wyobrazac ! Powodzenia
oby! zycze z calego serca!
reklama
Ja miałam mieć dzisiaj wyniki i do tej pory nic...Z tym bledem od razu sobie pomyslalam ze miejmy nadzieje ze nigdy nie bylo bledu wzgledem naszych bet... gdzie sie leczysz ?oby! zycze z calego serca!
Podziel się: